Life

Ce a ținut să precizeze Ștefan Ciuculescu de la Survivor România „fără niciun fel de ranchiună” imediat ce a ajuns în țară

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România s-a întors în țară și a reiterat ceea ce a susținut și în Dominicană: o va susține pe Elena Marin!
25.06.2021 | 17:25
Ce a tinut sa precizeze Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania fara niciun fel de ranchiuna imediat ce a ajuns in tara
Ștefan Ciuculescu, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a părăsit competiția Survivor România la finalul săptămânii trecute și a ajuns în urmă cu câteva ore în țară. Fotbalistul care a făcut parte din echipa Faimoșilor a făcut câteva declarații despre concurs și concurenți pe Aeroportul Henri Coandă, la sosire.

Fostul concurent a vorbit câte puțin despre cei cu care a împărțit același bol de orez în țara latino-americană. Și-a arătat din nou susținerea pentru Elena Marin, de care s-a apropiat destul de mult în competiție.

ADVERTISEMENT

Cu toate că în ultimele zile a intrat în conflict cu fosta asistentă de televiziune, Ștefan a spus că se va ține de promisiune și o va susține în marea finală.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a ajuns în țară. Primele impresii la rece după ce a ieșit din show

Ciuculescu a vorbit despre experiența prin care a trecut, una care îi va rămâne în minte toată viața. Faimosul a spus că a fost mult mai greu decât se aștepta.

ADVERTISEMENT

Nu își imagina niciodată dificultatea pe care o presupune acest reality-show. Faptul că a stat departe de familie, de prieteni, că nu a avut ce mânca sunt cele mai dure elemente ale participării în concurs.

Întrebat despre cei cu care a împărțit zile și nopți, recompensele și momentele crâncene de foamete de pe insulă, acesta a fost la fel de sincer cum îl știam cu toții în cadrul show-ului.

ADVERTISEMENT

„Elena mi-a fost dragă de la început”

„Le urez succes colegilor mei din competiție pentru că pentru ei e greu. Le urez succes lui Elena, lui Zanni, să tragă de ei pentru că e păcat dacă au ajuns până aici să nu își susțînă visul.

Fără niciun fel de ranchiună și spun asta pentru că nu vreau să se interpreteze greșit. Elena este o față care mi-a fost dragă de la început, sensibilă.

ADVERTISEMENT

Tocmai din cauza sensibilității ei poate am ajuns și eu să o judec în unele momente. O voi susține așa cum am spus în Consiliu”, a declarat Ștefan Ciuculescu la sosirea în România.

Bărbatul a spus că va petrece mult timp de acum cu familia, de care i-a fost tare dor. Fostul concurent a dezvăluit și ce a mâncat prima oară după ce a scăpat de condițiile dificile din Dominicană. Nu s-a putut abține de la burgeri, așa că și-a luat doi dintr-un fast-food din Istanbul.

 

ADVERTISEMENT