News

Ce a trăit un medic belgian aflat în comă din cauza noului coronavirus: “L-am văzut pe tata care a murit acum patru ani! Am vorbit cu el”

19.04.2020 | 16:18
Ce a trait un medic belgian aflat in coma din cauza noului coronavirus Lam vazut pe tata care a murit acum patru ani Am vorbit cu el
ADVERTISEMENT

Un medic belgian a fost la un pas să fie răpus de coronavirus. El a stat trei săptămâni în comă după ce s-a infectat, însă, din fericire, a supraviețuit și a fost externat. Doctorul a vorbit despre experiența sa din cele mai dificile momente.

Ce a trăit un medic belgian aflat în comă din cauza noului coronavirus

Antoine Sassine a vorbit pentru Reuters și spunea că nu mai credea că se va trezi vreodată din rezerva sa de la spitalul Delta Chirec din Bruxelles, unde a lucrat anterior ca medic urolog.

ADVERTISEMENT

Doctorul a stat internat nu mai puțin de șase săptămâni, din care trei și jumătate în comă. Medicul în vârstă de 58 de ani și întreaga echipă au fost diagnosticați cu noul coronavirus și internați în spitalul în care munceau.

“Îmi vedeam sfârşitul. Credeam că voi muri şi nu mă voi mai trezi vreodată”

Lui Antoine Sassine i-a fost indusă coma, dar spune că era conștient de dorința de a învinge boala și a făcut o dezvăluire irală, că avea viziuni cu tatăl său, decedat, și chiar a vorbit cu el:

ADVERTISEMENT

“Îmi vedeam sfârşitul. Credeam că voi muri şi nu mă voi mai trezi vreodată. L-am vazut pe tata, care a murit acum patru ani. Am vorbit cu el!“, a povestit Sassine, care spunea că a fost o experiență incredibilă.

Însă, cea mai mare bucurie a doctorului a fost să vadă chipurile prietenilor în momentul în care s-a trezit. Medicul așteaptă să își îmbrățișeze familia, pe care nu a mai văzut-o de când a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Belgia a anunțat peste 38.000 de cazuri de COVID-19

Belgia a anunțat că are peste 38.000 de cazuri confirmate de SARS-CoV-2. Numărul deceselor din țară se ridică la aproximativ 5683.

La nivel global, se înregistrează în acest moment 2.347.875 de infecții confirmate cu noul coronavirus. Numărul victimelor la nivel global se ridică la 161.402 din peste 185 de țări afectate.

ADVERTISEMENT

În România, sunt confirmate 8746 de cazuri de infectare cu COVID-19. Au murit 434 de persoane, în timp ce aproape 2000 de români au fost vindecați și externați din spital.

ADVERTISEMENT
Tags: