Life

Ce a transmis Viorica de la Clejani după accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp. Mesajul neașteptat al cântăreței

Viorica de la Clejani a transmis un mesaj după accidentul provocat de Culiță Sterp acum câteva zile. Ce a spus cântăreața?
20.11.2022 | 18:16
Ce a transmis Viorica de la Clejani dupa accidentul in care a fost implicat Culita Sterp Mesajul neasteptat al cantaretei
Ce a posta Viorica de la Clejani după accidentul provocat de Culiță Sterp. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a lăsat un comentariu legat de accidentul provocat de Culiță Sterp. Cântăreața a reacționat la puțin timp după ce Daniela Iliescu i-a luat apărarea logodnicului ei.

Viorica de la Clejani, mesaj după accidentul provocat de Culiță Sterp

Zilele trecute, Culiță Sterp a provocat un accident grav în Cluj-Napoca. Artistul s-a urcat băut la volan și a lovit un autoturism care trecea regulamentar. A fugit apoi de la locul accidentului, dar a fost găsit de polițiști.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a scăpat de arest, dar a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Internauții, dar și mai multe persoane publice au reacționat după accidentul produs de cântăreț. Logodnica lui Culiță, Daniela Iliescu, i-a luat apărarea partenerului ei într-un clip video postat pe Tik Tok.

Tânăra a spus că artistul regretă fapta comisă și că este foarte afectat de tot ce s-a întâmplat. Daniela Iliescu a ținut să-și ceară scuze în numere lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a intervenit și ea și a comentat în legătură cu acest subiect. Familia Clejanilor s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului, fiind adesea judecată de cei din jur, așa că soția lui Ioniță înțelege prin ce trece Culiță Sterp în aceste momente.

Interpreta a transmis un mesaj de încurajare pentru familia Sterp. “Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Viorica de la Clejani, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Daniela Iliescu după accidentul produs de Culiță Sterp

Daniela Iliescu a ținut să le transmită internauților că partenerul ei a colaborat cu autoritățile la scurt timp după producerea accidentului.

“Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului.

ADVERTISEMENT

Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături.”, a transmis Daniela Iliescu pe contul de Tik Tok.

Logodnica fostului concurent de la Survivor România 2021 a mai spus că familia Sterp trece prin momente dificile. Tânăra a cerut intimitate în aceste momente.

De asemenea, Daniela Iliescu a spus că știa de Laura, tânăra care se afla în mașina cântărețului în noaptea în care a avut loc accidentul. Femeia venea de la filmările unui videoclip, iar colaborarea cu artistul a fost una strict profesională.

“Eu, dacă nu eram în cunoștință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre.

O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familii noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină.”, a mai spus ea.

Totodată, Daniela Iliescu le-a mulțumit celor care au transmis familiei Sterp gânduri bune.

ADVERTISEMENT