Life

Ce a vorbit Aurel Pădureanu cu Diana Șoșoacă, înainte să o îngroape pe Cornelia Catanga

27.03.2021 | 15:19
Ce a vorbit Aurel Padureanu cu Diana Sosoaca inainte sa o ingroape pe Cornelia Catanga
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a discutat cu Diana Șoșoacă înainte de înmormântarea partenerei lui de viață, Cornelia Catanga, răpusă de un stop cardio-respirator și de infecția cu coronavirus. Acesta este revoltat din cauza faptului că artista nu poate fi înmormântată creștinește din cauza restricțiilor Covid-19. 

Partenerul regretatei cântărețe ar fi contactat-o pe fosta membrp a partidului AUR pentru a-i cere ajutorul în legătură cu măsurile pe care trebuie să le respecte la slujba de înmormântare și cu care nu este de acord.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga este condusă pe ultimul drum la cimitirul Ghencea din Capitală, unde partenerul și fiul ei își iau „rămas-bun” de la ființa pe care o iubeau cel mai mult.

Ce a vorbit Aurel Pădureanu cu Diana Șoșoacă, înainte să o îngroape pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu s-a declarat revoltat de faptul că interpreta de muzică lăutărească nu poate fi înmormântată creștinește și a apelat la ajutorul avocatei Diana Șoșoacă pentru a-i cere sfaturi. Senatoarea este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică actuală din cauza atitudinii sceptice față de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Conform regulilor impuse de autorități, sicriul Corneliei Catanga a fost sigilat, astfel că nu poate fi văzută de cei care au venit să-și exprime condoleanțele. Aurel Pădureanu și-ar fi dorit o slujbă în toată regua pentru artistă, însă rezultatul pozitiv al celui de-al doilea test Covid a impus măsuri stricte.

Diana Șoșoacă i-ar fi spus acestuia să nu renunțe și să nu o îngroape pe cântăreață fără a cere necropsie de la conducerea spitalului, potrivit Antena 3. În cele din urmă, familia a luat decizia ca regretata artistă să fie înmormântată astăzi, până în ora 17.

ADVERTISEMENT

Inițial, membrii familiei susțineau că decesul Corneliei Catanga nu a fost cauzat de coronavirus. Aurel Pădureanu a precizat că artista s-a testat acum câteva zile și rezultatul a fost negativ, după care s-a simțit tot mai rău și a ajuns la spital, unde starea i s-a agravat.

Pe certificatul medico-legal scrie că infectarea cu SARS – CoV – 2 este cauza decesului, coform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu ar fi vrut ca trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga să fie depus într-o capelă, pentru ca oamenii să-i poate aduce un ultim omagiu. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil.

ADVERTISEMENT