ADVERTISEMENT
Life

Ce a vorbit Culiță Sterp cu iubita lui la Survivor România. Daniela Iliescu a postat toată conversația

Autor: Andreea Stanaringa | 10.05.2021 | 10:39
Ce a vorbit Culiță Sterp cu iubita lui la Survivor România. Daniela Iliescu a postat toată conversația
Ce a vorbit Culiță Sterp cu iubita lui la Survivor România. Daniela Iliescu a postat toată conversația. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Culiță Sterp a vorbit prin mesaje text cu iubita lui la Survivor România, după ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, iar Daniela Iliescu a postat toată conversația. Cântărețul a fost foarte fericit că a avut ocazia să discute cu mama copilului său, chiar și pentru câteva minute. 

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere așteaptă cu nerăbdare să-și revadă partenera de viață, de care îi este foarte dor. Telespectatorii au văzut doar o parte din conversațiile concurenților cu cei dragi, care i-au ajutat să se ambiționeze.

Faimosul și-a rugat iubita să se gândească la un nume pentru băiețelul lor, care se va naște in iunie, pentru că el nu are idei. Tânăra l-a asigurat că știe deja cum se va numi copilul, pentru că a avut un vis, însă Culiță va afla atunci când revine acasă.

Ce a vorbit Culiță Sterp cu iubita lui la Survivor România. Daniela Iliescu a postat toată conversația

Culiță Sterp a aflat de la Daniela că a devenit unchi. Sora lui, Ileana, a născut recent o fetiță săntoasă, iar Faimosul așteaptă cu sufletul la gură să o cunoască.

ADVERTISEMENT

Iubita cântărețului a postat întreaga conversație pe care au avut-o și l-a asigurat că are mulți susținători acasă. De asemenea, șatena i-a spus să nu se simtă vinovat că se află departe de ea și că mai are cinci săptămâni până va aduce pe lume primul lor copil.

Daniela Iliescu, conversație cu iubitul ei, Culiță Sterp
Daniela Iliescu, conversație cu iubitul ei, Culiță Sterp. Sursa foto: Instagram

„Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea.

Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a declarat Culiță Sterp la testimoniale.

ADVERTISEMENT
Ce au vorbit Culiță Sterp și Daniela Iliescu
Ce au vorbit Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Sursa foto: Instagram

Daniela Iliescu îl susține foarte mult pe iubitul ei și speră că acesta va reveni acasă cu premiul cel mare. De multe ori, Culiță Sterp s-a simțit copleșit de dorul de casă, dar a reușit să lupte mai departe și dor câteva săptămâni îl despart de marea finală.

Ceilalți Faimoși au fost la fel de încântați de premiul jocului de comunicare și s-au simțit mult mai bine după ce au vorbit cu cei dragi. Zannidache a vorbit cu Alex Velea, care îi este ca un tată, iar Elena Marin cu mama ei, pe care o iubește foarte mult.

ADVERTISEMENT

Războinicii au pierdut jocul de comunicare cu un scor foarte detașat, de 10 la 4 pentru Faimoși. Faptul că nu au avut ocazia să discute cu cei dragi i-a demoralizat și mai tare, mai ales că săptămâna trecută toți concurenții au primit mesaje video de Paște de la apropiații lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!