ADVERTISEMENT
Life

Ce a vorbit ultima oară la telefon Prințesa Diana. Marea ei durere a ieșit la iveală

A ieșit la iveală ultima conversație telefonică pe care a avut-o Prințesa Diana înainte să moară. Aceasta purta în suflet un mare necaz.
Autor: Dan Suta | 28.06.2021 | 13:26
Ce a vorbit ultima oară la telefon Prințesa Diana. Marea ei durere a ieșit la iveală
Prințesa Diana a fost una din cele mai iubite figuri din istoria regalității. Foto: hepta.ro

Prințesa Diana nu poate fi uitată niciodată. An de an, apar tot felul de informații noi despre viața ei și ultimele clipe pe care le-a petrecut pe acest pământ.

ADVERTISEMENT

Prințesa inimilor, cum a fost denumită de presa internațională, nu a avut o viață tocmai fericită înainte de fatidicul accident în care a murit în Paris.

Relația ei cu Casa Regală era una ruptă. După divorțul de Prințul Charles, Diana era din ce în ce mai vulnerabilă. Și-ar fi dorit din tot sufletul să schimbe cutumele regalității și făcea deseori lucruri ieșite din tipar, atrăgând de multe ori furia Reginei Elisabeta.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana era disperată să-și schimbe viața, lucru care reiese din ultima sa conversație telefonică

Potrivit presei britanice, Prințesa Diana a vorbit ultima oară la telefon cu un bun amic de-ai ei pe nume Kay.

Acesta a spus că a aflat de la polițiști că el a fost ultimul om cu care aceasta a vorbit prin telefon. Bărbatul și-a amintit că Diana era disperată. Își dorea să reia viața de la zero. Voia foarte tare să schimbe lucruri în felul în care funcționa Casa Regală.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu ea în acea seară. Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie. Era disperată să încerce să o ia de la zero.

Era disperată să facă ceva diferit de ceea ce făcuse până atunci, să abordeze stilul de viaţă regal într-o altă manieră”, a spus amicul regretatei prințese a inimilor, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Moartea Prințesei Diana a fost readusă în centrul atenției recent. În Marea Britanie a fost difuzat un documentar despre viața și trecerea în neființă a acesteia, în urmă cu 4 zile, pe 24 iunie.

31 august 1997: ziua fatidică

Potrivit relatărilor din respectivul documentar și din declarațiile strânse de-a lungul anilor, Prințesa Diana nu mai suporta deloc presiunea publică.

ADVERTISEMENT

Data de 31 august 1997 a fost punctul culminant al relației sale dificile cu fotoreporterii. Diana și iubitul ei, Doddy al Fayed au murit într-un accident rutier grav. Mașina în care se aflau s-a lovit de de un pod din capitala Franței.

Se pare că Prințesa Inimilor dorea să scape de paparazzi. În viteză, șoferul a scăpat volanul de sub control. Legat de decesul fostei prințese au existat tot felul de speculații.

ADVERTISEMENT

S-a spus inclusiv că ar fi fost omorâtă pentru că deținea foarte multe secrete despre afacerile murdare cu armament ale Familiei Regale.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!