Ce a vrut să spună Hagi?! “O să vin să vă antrenez”

Eduard Nicolae Popa   
în Universitatea Craiova
29/04/2018, 12:33
Ce a vrut să spună Hagi?! “O să vin să vă antrenez”
Hagi are un titlu câștigat ca antrenor al Viitorului

Gică Hagi s-a arătat încântat de atmosfera de la sfârșitul partidei dintre CS U Craiova – Viitorul, terminată cu scorul de 3-3. „Regelui” i-a plăcut atât de mult de atmosfera de la Craiova încât a promis, mai în glumă, mai în serios, că va antrena clubul din Bănie.

„Trei goluri ambele echipe. Un rezultat care s-a întors și de o parte și de alta. Jucând la acest rezultat, ai arătat personalitate, joc foarte bun, plus suporteri, plus stadion frumos. Ce mai vreți acum? S-a arătat că se poate și în România”, a spus Hagi la sfârșitul partidei. Întrebat de faptul că nu a avut oportunitatea să joace la Universitatea Craiova ca jucător, Gică Hagi a răspuns amuzat: „O să vin să vă antrenez odată, stai liniștit!” 

Hagi și-a lăudat foștii elevi antrenați la Viitorul și care acum sunt la Craiova

Trupa lui Gică Hagi s-a văzut egalat în mai multe rânduri de foștii săi elevi Alexandru Băluță și Alexandru Mitriță. „Regele” a ținut să își laudă foștii elevi: „E fantastic ce au făcut. Sunt foarte fericit şi am arătat că avem potenţial foarte bun. Mitriţă şi Băluţă sunt ambiţioşi, dar mai au de muncă. Sunt talentaţi şi trebuie să avem grijă de ei pentru a ajunge cât mai sus”, a spus Hagi, la sfârșitul partidei Craiova-Viitorul.

După acest egal, Viitorul rămâne pe locul 4, la patru puncte în spatele Craiovei, cu trei etape rămase de jucat din play-off-ul Ligii 1.

Închide ×