Simona Halep

Ce a zis Elina Svitolina când a aflat că Halep a fost eliminată de la Dubai! „Pentru mine va fi dificil așa”

22.02.2019 | 08:52
Ce a zis Elina Svitolina cand a aflat ca Halep a fost eliminata de la Dubai Pentru mine va fi dificil asa

Eliminarea Simonei Halep din competiția de la Dubai nu a rămas fără reacții. Elina Svitolina, adversară a româncei în turneul de la Doha, atuni când fostul lider mondial a eliminat-o pe sportiva din Belarus în mod dramatic a zis că nu este surprinsă de faptul că Halep a pierdut întâlnirea cu Belinda Bencic. Elvețianca este într-o continuă ascensiune și a arătat în Emiratele Arabe Unite un tenis spectaculos reușind să treacă până acum de jucătoare mult mai bine clasate în circuitul WTA.

Elina Svitolina a pus eșecul româncei pe seama oboselii și crede că împotriva Belindei Bencic va avea o misiune mai mult decât dificilă. “Cred ca atat Simona cat si Belinda au parut putin obosite. A fost un meci bun, oricum, au avut schimburi lungi. Si pentru mine va fi dificil cu Belinda. Ea merita sa fie in semifinale la fel de mult ca mine. Cu siguranta va juca un tenis bun, va trebui sa fiu pregatita”, a declarat Elina Svitolina într-o conferință de presă.

Ce a zis Elina Svitolina când a aflat că Halep a fost eliminată de la Dubai! Halep
Simona Halep a jucat finala turneului de săptămâna trecută de la Doha

Ce a zis Elina Svitolina când a aflat că Halep a fost eliminată de la Dubai!

Simona Halep a părăsit competiția de la Dubai după ce a fost învinsă de Belinda Bencic în sferturile de finală ale turneului. A 45-a jucătoare a lumii s-a dovedit mult prea puternică pentru fostul lider mondial care a cedat după ce a reușit să-și adjudece primul set cu scorul de 6-4. Bencic și-a luat revanșa în actul secund, impunându-se, de asemenea cu 6-4 și a împins jocul în decisiv acolo unde a stat mult mai bine pe picioare și a câștigat cu 6-2.

De remarcat că Simona Halep a solicitat și intervenția echipei medicale, acesta fiind, de altfel, al nouălea meci în ultimele 12 zile pentru româncă. Halep a ajuns până în finala turneului de la Doha.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA