Sport

Ce activitate și-a ales Robinho în închisoarea din Brazilia. “Trebuie să facă asta 600 de ore”

Robinho se află la închisoarea din Brazilia dedicată "vedetelor" și are o nouă activitate pe care o va explora în perioada sa acolo.
12.06.2024 | 15:28
Ce activitate sia ales Robinho in inchisoarea din Brazilia Trebuie sa faca asta 600 de ore
Ce face Robinho în închisoarea din Brazilia. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Robinho a ales să aibă parte de activitate în cei 9 ani pe care îi va petrece la închisoarea din Brazilia. Fostul fotbalist va învăța ceva nou, iar în perioadele de recreere va juca fotbal cu ceilalți deținuți.

Ce activitate și-a ales Robinho în închisoarea din Brazilia. “Trebuie să facă asta 600 de ore”

La finalul lunii martie, Robinho a fost transportat la închisoarea din Brazilia dedicată “vedetelor”, “Jose Augusto Cesar Salgado”. Acolo a fost nevoit să își caute o nouă activitate care să îi ocupe timpul.

ADVERTISEMENT

Așadar, în cei 9 ani, pe care fostul jucător de la Real Madrid, Manchester City sau AC Milan îi va petrece în regim închis, acesta va învăța să repare televizoare și radiouri. Va face un curs de electronică de bază care va dura 600 de ore. Ulterior va primi calificare în acest domeniu.

“Robinho ține capul în jos și se descurcă în liniște… este un deținut exemplar și nu a avut probleme cu alți prizonieri. I-au dat chiar și niște ghete de fotbal, odată ce s-a integrat, să se alăture jocurilor în timpul recreerii.

ADVERTISEMENT

El este ocupat. S-a înscris la un curs de electronică de bază, în care învață cum să repare televizoare și radiouri. El trebuie să facă 600 de ore de învățare la distanță pentru a se califica în acest domeniu.

Este greu de spus dacă îi place sau nu, dar îl ajută să-i treacă timpul”, a spus Mario Rosso Vale, avocatul lui Robinho, potrivit celor de la The Sun.

ADVERTISEMENT

Reacția președintelui Braziliei după ce Robinho a fost condamnat la închisoare

În anul 2022, Robinho a fost condamnat de un tribunal italian la 9 ani de închisoare. Acest lucru după ce a violat o tânără de cetățenie albaneză într-un club din Milano, în anul 2013, pe când evolua la AC Milan. Fostul fotbalist ales, însă, să plece în Brazilia pentru a-și ispăși sentința acolo.

Luiz Inacio Lula da Silva, președintele Braziliei, a luat atitudine în acest caz. Politicianul l-a pus la zid pe Robinho, spunând că cei care comit infracțiuni ajung după gratii, indiferent de numele pe care îl au:

ADVERTISEMENT

“A fost mai norocos decât 99% dintre tinerii brazilieni, a câștigat mulți bani și a devenit faimos. Nu avea nevoie să facă așa ceva! Toți cei care comit infracțiunea de viol trebuie să meargă la închisoare”.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși