Life

Ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic: „Vine furtuna”

Romeo Popescu a dezvăluit ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic.
05.10.2021 | 15:19
Ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic Vine furtuna
Ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic: „Vine furtuna” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romeo Popescu a dezvăluit ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic. Următorul an este unul „de apă”, iar aceasta se manifestă foarte puternic și poate provoca furtuni.

Astfel, anul 2022 va fi unul agitat și plin de obstacole, ca o mare învolburată. Numerologul a prezis, în cadrul unei emisiuni, ce ne așteaptă în anul care vine peste câteva luni.

ADVERTISEMENT

Ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic: „Vine furtuna”

Romeo Popescu a dezvăluit ce aduce anul 2022 din punct de vedere numerologic. Este un an de apă, adică un șase, după cum a menționat numerologul.

Suma celor trei de doi din 2022 înseamnă șase, iar acest lucru înseamnă că apa se manifestă emoțional și poate provoca furtuni puternice. 

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni, numerologul a comparat următorul an cu o mare învolburată, cu valuri imense. Astfel, 2022 nu va fi deloc un an ușor și nu vor lipsi catastrofele și obstacolele.

„Anul universal 2022 este un an şase, adică un an de apă. Apa întotdeauna se manifestă emoţional. Avem trei de doi şi atunci apa se manifestă foarte puternic. Este un şase de apă, din trei cifre de apă.

ADVERTISEMENT

Gândește-te la o mare învolburată. Îţi place? Când te duci la mare şi vezi valuri imense, îţi place? Nu îţi place! Bate vântul. Tu eşti pe un vas cu pânze şi vine furtuna şi nu ai cum să strângi pânzele. Cam aşa o să fie”, a declarat numerologul Romeo Popescu pentru dcnews.ro.

Totodată, numerologul a anunțat schimbări majore în anul care vine. Acestea vor avea loc nu doar pentru România, ci și la nivel european.

ADVERTISEMENT

Romeo Popescu, schimbări majore pentru omenire

În 2020, Romeo Popescu a făcut previziuni sumbre pentru următorii ani. Acesta a declarat, la un post de televiziune, că se aștepta ca anul 2020 să nu fie cel mai bun, însă nu ar fi crezut că pandemia ar putea fi cauza.

Acesta spunea, la momentul respectiv, că pandemia va aduce schimbări majore pe o perioadă îndelungată. Potrivit numerologului, efectele COVID-19 ar putea fi resimțite aproximativ zece ani.

„Este o perioadă mai dificilă acum și era normal să fie așa. Era normal ca în anul 2020 să se întâmple așa ceva”, spunea Romeo Popescu la Antena 3.

În perioada 2020 – 2029, omenirea va avea parte de alte lucruri decât acelea care erau înainte ca lumea să fie lovită de pandemie, după cum spunea Romeo Popescu.

„Și 10 ani de zile, 2020 – 2029, o să fie altceva decât ce a fost până acum. Nu știam că toată lumea o să intre în pandemie, dar știam că se vor schimba lucrurile total”, a mai declarat acesta.

ADVERTISEMENT