Life

Ce aduce Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022 pentru fiecare zodie. Schimbări majore pentru Balanțe

O eclipsă de Soare se va produce pe 30 aprilie 2022, eveniment astronomic cu repercusiuni și în plan astrologic. Ce se întâmplă cu fiecare zodie? Iată previziunile!
29.04.2022 | 10:54
Ce aduce Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022 pentru fiecare zodie Schimbari majore pentru Balante
Eclipsă de Soare pe 30 aprilie 2022. Foto: sheknows.com
ADVERTISEMENT

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022 vine cu schimbări majore, așa cum ne-a obișnuit fiecare eclipsă până acum.

Ce efecte are eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022 asupra zodiilor

Fenomenul își va pune amprenta în special asupra zodiilor de apă și de aer. Începe o perioadă în care multe zodii vor scăpa de anumite obiceiuri sau vor renunța la prietenii care nu le-au făcut tocmai bine.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt predispuse la schimbări uriașe pe plan relațional. Gemenii conștientizează anumite greșeli pe care le-au făcut pe plan amoros. Vor să îndrepte lucrurile, însă pentru mulți s-ar putea să fie prea târziu.

Vărsătorii înfloresc din punct de vedere profesional. Cei care își schimbă acum locul de muncă sunt favorizați. Cât despre Balanțe, acestea vor avea parte de o răsturnare de situație favorabilă în familie. Nu e exclus ca unele femei să afle că sunt însărcinate!

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) duc tot greul în perioada următoare. Fie că este vorba despre job sau munca de acasă, acești nativi se vor simți ușor extenuați. Racii simt nevoia unei schimbări, mai ales de tactică în relațiile profesionale.

Scorpionii pornesc pe un nou drum în carieră și au așteptări mari. Sunt emoționați și se simt ușor presați. Vor să iasă totul ca la carte. Peștii iau decizii pripite și asta îi poate costa. Trebuie să fie răbdători.

ADVERTISEMENT

Leii se pot simți debusolați

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de câteva momente interesante din punct de vedere sentimental. Taurii sunt expuși la discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, dar ele se vor dovedi a fi benefice.

Fecioarele au câteva momente de relaxare, de regăsire în anumite obiceiuri la care au renunțat de ceva timp. Își refac rutina. Capricornii nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor. Cu toate acestea, cineva nou s-ar putea cuibări în inima lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu sunt influențate în vreun fel de această eclipsă. Cu excepția Leilor, guvernați de Soare, Berbecii și Săgetătorii vor avea parte numai de lucruri frumoase.

Leii se pot simți ușor debusolați, eclipsați de anumite persoane care nu le sunt tocmai dragi.

ADVERTISEMENT