Life

Ce aduce Luna Neagră. Astrologul Cristina Demetrescu anunță o perioadă tensionată până la vară

11.05.2021 | 20:22
Ce aduce Luna Neagra Astrologul Cristina Demetrescu anunta o perioada tensionata pana la vara
Ce aduce Luna Neagră. Astrologul Cristina Demetrescu anunță o perioadă tensionată până la vară. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu anunță o perioadă tensionată prin prisma a două evenimente astrale care au loc zilele acestea. Combinația de Lună Nouă cu Lună Neagră vine cu impulsivitate la bani și în relații. 

Lună Nouă avem în fiecare lună calendaristică, însă cititorul în stele de la Antena 3 avertizează că cea de acum este în zodia Taur și foarte aproape de Luna Neagră, motiv pentru care conjuncția celor două poate scădea destul de mult vibrația.

ADVERTISEMENT

Perioada tensionată ar putea dura aproximativ o lună de zile, până în data de 10 iunie (joi) când astrologul anunță că are loc o eclipsă de Soare. Așadar, următoarele săptămâni vor fi greu încercate prin prisma conflictelor și tensiunilor.

Luna Neagră vine cu tensiuni. Cristina Demetrescu anunță pentru ce perioadă

De asemenea, astrologul Cristina Demetrescu mai transmite că oamenii trebuie să fie atenți perioada asta pentru că vibrațiile lor fi unele joase, chiar telurice.

ADVERTISEMENT

Taurul e o zodie a banilor, de aceea oameni trebuie să aibă foarte mare grijă atunci când trebuie să cheltuie ceva și mai ales, pe ce să cheltuie. Ispitele sunt mari, mai sonore decât de obicei.

Lumea vrea să realizeze toate lucrurile pe care nu le-a făcut timp de un de zile, de aici viciile care pot crea o adevărată problemă. Conjunctura astrală vine cu impulsivitate, încăpățânare și aspecte la care ne putem înșela destul de ușor.

ADVERTISEMENT

Oamenii trebuie să fie atenți la ei în primul rând și apoi la ceilalți pentru că Luna neagră nu reprezintă o realitate, ci o parte întunecată din viața noastră.

Luna următoare putem avea tendința să dăm o tentă mai stranie unei situații care poate fi privită și dintr-un unghi mai solar, unele aspecte ajungând chiar la pământ.

ADVERTISEMENT

Se pot stârni foarte ușor niște probleme pentru că ies la iveală anumite minusuri în discuțiile cu oamenii din jur. Frustrările sunt și ele la ordinea zilei în următoarele săptămâni.

Cristina Demetrescu îndeamnă la atenție și când vine vorba de relații conjugale. Pot ieși la suprafață lucruri pe care nu vrei să le afle nimeni. Din păcate, sunt probleme grave care nu vor fi depășite curând.

Îngerul întunecat al astrologiei, Luna Neagră sau Lilith, este un asteroid amplasat între Pământ și Lună și semnifică tot ce este mai negru la mintea și personalitatea unei persoane. Aspectele negative pot ieși la iveală prin caracter și personalitate, în funcție de harta astrală a fiecăruia.

ADVERTISEMENT