Sporturi

Ce adversare are Simona Halep la Turneul Campioanelor! Cele mai bune 8 jucatoare merg la Singapore. 5 se știu deja

05.10.2018 | 00:30
Ce adversare are Simona Halep la Turneul Campioanelor Cele mai bune 8 jucatoare merg la Singapore 5 se stiu deja

Devine din ce în ce mai clar ce adversare are Simona Halep la Turneul Campioanelor. Românca a fost prima care și-a asigurat calificarea la Singapore, fiind urmată de Angelique Kerber. Pe parcursul turneului de la Beijing, Naomi Osaka și-a asigurat și ea prezența la ultimul turneu din circuit, iar Caroline Wozniacki sunt ultimele două care sunt sigure că termină sezonul între primele opt. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Simona Halep și-a asigurat fanii că va participa la Turneul Campioanelor 2018, în ciuda faptului că anunțase recent că suferă de hernie de disc. Primele meciuri sunt programate pe 21 octombrie, iar românca va fi cu siguranță în aceeași grupă cu una dintre Naomi Osaka și Caroline Wozniacki. Iar Angelique Kerber nu va fi în aceeași grupă cu Halep.

Ce adversare are Simona Halep la Turneul Campioanelor. Sigur în grupă cu una dintre Kvitva și Osaka

Sloane Stephens, Elina Svitolina și Karolina Pliskova sunt jucătoarele care ocupă în acest moment cele trei locuri rămase în clasamentul WTA Race care ar duce la Singapore. Doar că toate cele trei au fost deja eliminate de la Beijing. Prima sub linie este Kiki Bertens, cu doar 10 puncte mai puține decât Pliskova, a opta în Race. Olandeza a fost și ea eliminată, dar poate prinde un loc între primele opt cu un rezultat bun la unul dintre turneele rămase.

Aryna Sabalenka este și ea în grafic pentru accederea la Turneul Campioanelor. Este în prezent pe nouă în ierarhia Race, dar este în continuare în cursă la Beijing, calificată în sferturile de finală, unde o va înfrunta pe Qiang Wang. În fine, Anastasija Sevastova păstrează și ea șanse, măcar teoretice, de a merge la Singapore. Deși este locul 17 în acest moment în WTA Race. Un eventual succes la Beijing, unde va juca în sferturi cu Dominika Cibulkova, ar urca-o pe 10 și i-ar oferi șanse să meargă la Turneul Campioanelor. Dar ar mai avea nevoie de încă un titlu până pe 21 octombrie.