Simona Halep

Ce adversare nu-i convin Simonei Halep! Dezvăluirile surpriză ale fostului antrenor al româncei

29.07.2019 | 13:55
Ce adversare nui convin Simonei Halep Dezvaluirile surpriza ale fostului antrenor al romancei

Fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre adversarele din circuitul WTA care nu-i convin deloc româncei. Inedit este faptul că Marcu nu a enumerat jucătoare care se află în top 10 al tenisului mondial, ci sportive clasate mai jos!

Simona Halep are trei adversare pe care vrea să le evite în circuitul WTA. Nu sunt din top 10!

Simona Halep are câteva jucătoare pe care îşi doreşte să le evite atunci când se face tabloul turneelor la care participă. Adrian Marcu, omul care a colaborat cu Simona ultima oară în 2013, şi alături de care sportiva noastră a ajuns până în top 10 mondial, reuşind să câştige la New Haven, Moscova şi Sofia, a dezvăluit şi numele fetelor din circuit cu stiluri care nu-i convin Simonei.

“O adversară care nu-i convine deloc Simonei este Shuai Zhang, care nu-i place deloc cum joacă. Mai e Hsieh, altă jucătoare care nu-i convine, nu ştii niciodată ce joacă. Ba joacă încet, ba joacă tare, serveşte cu 90 de kilometri pe oră, apoi e foarte imprevizibilă. Alta care nu-i place e cehoaica stângace, Marketa Vondruşova. Cred că nu-i place, e foarte imprevizibilă!”, a explicat Marcu la Prosport Live.

Două chinezoaice şi o cehoaică de 20 de ani sunt pe “lista neagră” a Simonei

Shuai Zhang (locul 36 în clasamentul WTA) are 2-2 la întâlniri directe cu Simona Halep. Ultimul meci dintre cele două a fost chiar la Wimbledon, când Simona a reuşit să echilibreze scorul total, reuşind s-o învingă pe chinezoaică în două seturi.

Su Wei Hsieh ocupă poziţia 31 în ierarhia celor mai bune jucătoare de tenis din lume. Simona conduce cu 2-1 raportul meciurilor directe, însă ultima lor întâlnire a fost tot la Wimbledon, însă în 2018, când Su a eliminat-o pe Halep.

Marketa Vondrousova este neînvinsă în duelurile cu Halep, reuşind să câştige ambele întâlniri cu românca, la Indian Wells şi la Roma. Vondrousova are 20 de ani şi este cea mai bine clasată dintre cele trei, ajungând până pe poziţia 15 în WTA după ce a jucat finala de la Roland Garros în acest an.