Life

Ce afacere a avut familia Adelei Popescu: „Am dat faliment în șase luni”

Adela Popescu a dezvăluit în emisiunea Vorbește lumea cum a reușit, în copilărie, să falimenteze afacerea părinților săi. Aceștia dețineau un magazin, dar produsele nu mai ajungeau să fie vândute.
08.07.2022 | 13:51
Ce afacere a avut familia Adelei Popescu Am dat faliment in sase luni
Adela Popescu a condus afacerea familiei către faliment. Foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu contenește să-și surprindă colegii de la Vorbește lumea cu povești din viața sa. De data aceasta, vedeta a dezvăluit cum a reușit să falimenteze afacerea familiei.

Cum a reușit Adela Popescu să falimenteze afacerea familiei? A povestit totul la Pro TV

Adela Popescu a povestit că în copilărie, pe vremea în care locuia la Șușani, părinții săi au venit cu ideea ca în una din camerele mari ale casei lor, să deschidă un magazin. Ziș și făcut, numai că afacerea a rezistat doar jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Unul dintre motive fiind faptul că Adela Popescu, care își ajuta familia și vindea la respectivul butic, consuma toate sucurile și mânca bomboanele, ca apoi să vândă ambalaje pe jumătate goale.

Moderatoarea Vorbește lumea nu făcea asta singură, ci împărțea totul cu Claudia, vecina mai mare, care oricum obișnuia să o bată, încercând astfel să se apere.

ADVERTISEMENT

„Am dat faliment în aproximativ șase luni. Dar să vă spun ce făceam, că de atunci am eu probleme cu calciul, toate băuturile acelea negre carbogazoase, le beam împreună cu prietena mea, Claudia.

Ca să nu mă bată îi dădeam și ei. Cred ca avem vreo 12 ani, deja vindeam acolo. Și erau bomboanele alea, acum nu știu dacă mai există…Luam tubul, mâncam bomboanele și îl vindeam jumate”, a povestit Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

„După am făcut discotecă”

După o scurtă perioadă de timp, rafturile magazinului erau goale. Totodată, familia vedetei a făcut cinste tuturor când unul din frații Adelei Popescu a fost admis la facultate.

Astfel că, mai aveau doar un singur sortiment de băutură, iar atunci când clienții veneau, Adela Popescu nu avea cu ce să îi servească.

ADVERTISEMENT

Colegii moderatoarei s-au amuzat copios când au auzit povestea, mai ales că după ce afacerea a intrat în faliment, în locul magazinul a fost deschisă o discotecă.

„La un moment, chiar nu mai aveam nimic. Eu mâncam dulciurile, beam și sucurile. Când a luat Bogdan la facultate, s-au dus și lăzile de bere și așa mai departe.

Eu vindeam la bar. Mai jucam table cu oamenii. Avem un singur sortiment de băuturi, dar era aranjat frumos, pus în vitrină. Am intrat în faliment și asta a fost. După am făcut discotecă”, a dezvăluit vedeta Pro TV. 

ADVERTISEMENT