News

Ce afaceri a făcut Radu Mazăre în Madagascar! De necrezut din ce făcea bani

12.05.2019 | 14:29
Ce afaceri are Radu Mazăre? Sursa Foto: Hepta

S-a aflat ce afaceri avea, de fapt, Radu Mazăre în Madagascar! Toți au văzut renumita fotografie cu fostul edil al Conatanței alături de un trib de băștinași, dar nimeni nu a știu acest detaliu. Din ce își făcea acesta bani?

Ce afaceri a făcut Radu Mazăre în Madagascar în 2012?

Radu Mazăre a fost prins de curând! Cu toate că era mai mult decât sigur că a scăpat de justiția din României și că Raiul din Madagascar este pe termen lung, acum a fost prins de autorități și este pe punctul de a fi extrădat în statul natal.

Titulatura de primar i-a adus miliarde, pe lângă titlul din societate. Sumele cu care a prejudiciat statul român sunt foarte mari, o parte din aceștia au fost investiți în afaceri, pentru a nu-și mai face griji pe viitor. Din păcate, planurile lui Radu Mazăre au cam eșuat. Puțin știu că Mazăre s-a legat de Madagascar încă din anul 2012.

Ce afaceri are Radu Mazăre?
Ce afaceri are Radu Mazăre?
Sursa Foto: Hepta

“Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt”

Fostul primar al orașului de la mare a concesionat de la un trib un teren de 1,8 hectare pe malul oceanului, pe o perioadă de 99 de ani, transformându-l mai apoi într-un teren de golf în zona de nord a Madagascarului. Conform declarației sale la momentul în care a revenit în țară, acesta a plătit 1 euro pe metru pătrat. „Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi.

Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult”, declara, în 2012, Radu Mazăre.  Afacerea a fost în detaliu pusă la punct, iar pe data de 1 iunie a anului 2017 a apărut „Mantasaly Resort”.

Tags: