Life

Ce afaceri are soțul Alinei Pușcaș, medicul Mihai Stoenescu. Partenerul vedetei Antena 1 a făcut profit de milioane

Soțul Alinei Pușcaș, prezentatoarea Te Cunosc de Undeva, pare că și-a revenit financiar după o perioadă dificilă, medicul stomatolog Mihai Stoenescu având profituri serioase.
15.08.2022 | 10:48
Ce afaceri are sotul Alinei Puscas medicul Mihai Stoenescu Partenerul vedetei Antena 1 a facut profit de milioane
Frumoasa Alina Pușcaș are de ce să fie bucuroasă și pentru soțul ei, Mihai Stoenescu: medicul a făcut bani frumoși din afaceri / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoenescu, soțul frumoasei prezentatoare de la Te Cunosc de Undeva de la Antena 1, Alina Pușcaș, a depășit cu succes problemele pe care le-a avut, acum un an, cu una dintre firmele pe care le are, iar acum medicul stomatolog anunță profituri cât se poate de însemnate.

Mihai Stoenescu, soțul Alinei Pușcaș, câștiguri mari din afaceri

Mihai Stoenescu, medicul stomatolog alături de care Alina Pușcaș este fericită, pare să dovedească că este priceput și în afaceri, nu doar în meseria lui. Specializat în implantologie, el are trei firme care aduc bani serioși în familia lui și a prezentatoarei de la Te Cunosc de Undeva de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Două dintre companiile la care este implicat Mihai Stoenescu sunt legate de meseria lui, cea de medic. Conform informațiilor obținute de FANATIK, M.S.T. Clinic și Radiology Excellence Center, ambele având ca obiect activități de asistență stomatologică sunt deținute de soțul Alinei Pușcaș.

Dar, pe lângă afacerile medicale ale lui Mihai Stoenescu, investițiile bărbatului sunt și în zona imobiliară, compania Lida Invest având ca obiect închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

ADVERTISEMENT

Iar anul fiscal 2021, spre deosebire de alții, s-a dovedit a fi unul cât se poate de bun pentru Mihai Stoenescu, soțul Alinei Pușcaș având câștiguri mari din afacerile pe care le desfășoară, profiturile fiind de-a dreptul remarcabile.

Câți bani a făcut soțul Alinei Pușcaș în 2021

Conform raportărilor financiare făcute la ANAF și consultate de FANATIK, sooțul Alinei Pușcaș a avut un an 2021 de invidiat. Iar acest lucru poate fi constatat și din urmărirea indicilor fiscali relevanți când vine vorba de afaceri.

ADVERTISEMENT

Astfel, firmele care se ocupă de asistența stomatologică au raportat o cifră de afaceri totală care depășește 1,8 milioane de lei, adică în jur de 360.000 de euro, aproape dublu față de anul fiscal anterior și, totodată, cel mai bun de până acum.

Nici firma de imobiliare nu a mers tocmai rău la acest capitol, ea înregistrând o cifră de afaceri de peste 300.000 de lei (circa 60.000 de euro), cea mai bună din ultimii zece ani.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de profituri însă, Mihai Stoenescu are de ce să fie fericit. Iar asta pentru că, în 2021, firmele medicului au înregistrat adevărate recorduri. Astfel, companiile prin care el își desfășoară profesia au reușit să raporteze un profit total de peste 2,3 milioane de lei, adică aproape 475.000 de euro.

Firma de imobiliare a soțului Alinei Pușcaș a mers și ea ca unsă, anunțând un profit de aproape 150.000 de lei, adică în jur de 30.000 de euro, ceea ce înseamnă că medicul a reușit să câștige peste 500.000 de euro în 2021.

Alina Pușcaș face și ea bani frumoși din televiziune și afaceri

Conform informațiilor FANATIK, Alina Pușcaș este plătită regește de Antena 1 pentru prestațiile sale ca prezentatoare a, deja, 17 sezoane de Te Cunosc de Undeva. De altfel, din informațile noastre, ea este în poziția să prezinte și cel de-al 18-lea sezon al show-ului.

Evident, fidelitatea frumoasei vedete TV a fost răsplătită pe măsură, ea încasând, spun sursele noastre, în jur de 2.500 de euro pentru fiecare ediție a show-ului. Ceea ce înseamnă că, după fiecare sezon, conturile ei se ”îngrașă” cu un minimum de 30.000 de euro.

La acești bani, cum timpul îi permite, Alina Pușcaș adaugă și profiturile pe care le face cu firma la care este implicată. Lin Layer, care are ca obiect de activitate fabricarea altor articole de îmbrăcăminte, exclusiv lenjeria de corp, a raportat, pentru 2021, un profit de invidiat: aproape 175.000 de lei, adică în jur de 35.000 de euro, de trei ori mai mult decât în anul anterior.

ADVERTISEMENT