News

Ce afaceri au frații Tristan și Andrew Tate în Anglia și câți bani au câștigat de pe urma lor. Patru firme, înregistrate la domiciliul mamei lor

Frații Tristan și Andrew Tate, dați în judecată de DIICOT, au mai multe firme înregistrate pe numele lor în Marea Britanie.
22.06.2023 | 15:43
Ce afaceri au fratii Tristan si Andrew Tate in Anglia si cati bani au castigat de pe urma lor Patru firme inregistrate la domiciliul mamei lor
Frații Tate au înregistrat o parte din firmele lor din Anglia la adresa din Luton la care locuiește mama lor Colaj: FANATIK, Sursa foto: Hepta, google.maps
ADVERTISEMENT

DIICOT a comunicat marți că frații Tristan și Andrew Tate au fost trimiși în judecată, fiind acuzați de procurori de grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice și instigare la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București.

Andrew Tate a înființat o fimă specializată în vânzarea și închirierea de mașini

Prin rechizitoriu s-a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile şi imobile, pe listă aflându-se 15 terenuri şi clădiri, 15 autoturisme de lux, 14 ceasuri de lux, două lingouri şi o medalie, părţile sociale deţinute în cadrul a 4 societăţi comerciale, sumelor de 86.580 lei, 52.650 euro, 17.430 USD şi 10.370 lire sterline şi sumei de 21.080508 BTC, existentă în portofele de criptomonedă (aproximativ 384.904,789 USD).

ADVERTISEMENT

Frații Tate nu au deținut doar părți sociale la societăți comerciale înregistrate în România. Conform datelor consultate de FANATIK pe site-urile britanice de profil, pe numele fraților Tate au fost sau sunt înregistrate numai puțin de nouă firme. Astfel, Andrew Emory Tate a fost numit director al firmei „The Cannon Run Limited”, pe 24 martie 2022.

Firma a fost înregistrată pe 9 decembrie 2013, la o adresă din Londra și are ca obiect de activitate “închiriererea și vânzarea în leasing a mașinilor și a vehiculelor cu motoare ușoare, activități de turism și activități ale organizatorilor de expoziții și târguri”. „The Cannon Run Limited” a avut active curente în valoare de 1.671.513 lire streline în 2021, spre deosebire de 1.355.193 lire sterline în 2020.

ADVERTISEMENT

Activele circulante nete au fost de 828.948 lire sterline în 2021, față de 838.065 lire sterline în 2020, în timp ce profitul, adică totalul activelor nete, a fost de 199.385 lire sterline în 2021, în comparație cu 2.134 lire sterline în 2020. Pe 19 decembrie 2022, Andrew Tate a demisionat din funcția de director, procedând la fel ca în cazul firmelor din România, unde a cedat părțile sociale.

Tristan Tate a fost director la 6 firme în Anglia

O altă firmă aflată pe numele lui Andrew Tate este „VMG (North West) LTD”, înregistrată pe 22 mai 2018 la o adresă din Londra, care are ca obiect de activitate „vânzare de mașini noi și autovehicule ușoare, vânzare de mașini second hand și autovehicule ușoare, vânzarea altor autovehicule”. Firma a avut active curente de 301.598 lire sterline în 2022, față de 92.446 lire sterline în 2021.

ADVERTISEMENT

Activele circulante nete au fost de 67.961 lire sterline în 2022, spre deosebire de 18.571 lire sterline în 2021, în timp ce profitul a fost de 165.491 lire sterline în 2022 și de 58.571 lire sterline în 2021. Pe 19 decembrie 2022, la fel ca în cazul primei firme, Andrew Tate și-a dat demisia din funcția de director.

Pe numele lui Andrew Tate s-a mai aflat o firmă, „T2 Televison Limited”, înregistrată pe 12 martie 2007, la o adresă din Bedfordshire, al cărei domeniu de activitate a fost “publicitate”. Firma a fost dizolvată pe 17 august 2010. Pe numele fratelui său, Tristan Tate, au existat numai puțin de șase firme, conform datelor consultate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Firmele lui Tristan Tate au durată mică de viață

Cea mai recentă este „Scorpius LTD”, înregistrată pe 21 aprilie 2022 la o adresă din Londra, domeniul de activitate fiind „alte activități editoriale”. La data înființării firmei, Tristan Tate a fost numit în funcțiile de secretar și director. Pe 2 noiembrie 2020, Tristan Tate a fost numit director al firmei „Goosefammose LTD”, înființată în aceași zi la o adresă din Luton, acolo unde locuiește mama sa și a lui Andrew, Eileen.

Firma, cu activitate în domeniul portalurilor web, a fost dizolvată pe 5 aprilie 2022. Pe 8 aprilie 2016, Tristan Tate a înființat firma „Model Stars LTD”, al cărei director a fost numit în aceeași zi, la aceeași adresă din Luton. Domeniul de activitate nu a fost specificat, iar firma a fost dizolvată pe 12 septembrie 2017. Tristan Tate a mai fost director la „Conservatory Insulations Bedford LTD”, înființată pe 31 martie 2014 și înregistrată la o adresă din Londra.

Firma, fără obiect de activitate anunțat, a fost dizolvată pe 10 noiembrie 2015. În fine, ultimele două firme ale lui Tristan Tate au fost înregistrate la aceeași adresă din Luton, unde locuiește mama sa, dar nu au avut viață lungă. Este vorba despre „Vixels LTD”, înființată pe 20 martie 2013 și dizolvată pe 4 noiembrie 2014, și „Tate Media Limited”, înființată pe 11 septembrie 2012 și dizolvată pe 13 mai 2014. În România, frații Tate au avut firmele „Talisman Enterprises SRL”, prin care își derulau activitățile de videochat, „Emory Andrew Tate and Sons SRL”, alte două, „War Room Vegas SRL” și „Spirit House Enterprisess SRL”, fiind inactive fiscal.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la...
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la 16 goluri diferență
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
PENSII MAJORATE CU 70%! Președintele Casei de Pensii a spus abia acum, la...
PENSII MAJORATE CU 70%! Președintele Casei de Pensii a spus abia acum, la final de an
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile...
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile protejate
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu...
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română