News

Ce afaceri avea Mario Iorgulescu și cum și-a permis un Aston Martin de 300.000 de euro!

08.09.2019 | 11:34
Ce afaceri avea Mario Iorgulescu si cum sia permis un Aston Martin de 300000 de euro
Ce afaceri avea Mario Iorgulescu și cum și-a permis un Aston Martin de 300.000 de euro!

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un grav accident de circulație. Fiul președintelui LPF ar fi urcat la volan într-o stare avansată de ebrietate și bolidul său de lux, model Aston Martin DBS, s-a făcut praf după ce a intrat în coliziune cu o altă mașină, conform imaginilor cancan.ro

Familia Iorgulescu, afaceri cu restaurante, imobiliare și construcții!

Fiul lui Gino Iorgulescu este un personaj controversat. Mario Iorgulescu a avut probleme cu legea în trecut. În septembrie 2016 a fost reținut, alături de alți 9 bărbați, după ce ar fi sechestrat și torturat un bărbat pentru a-l convinge să-și retragă plângerea în cadrul unui dosar penal.

Mario Iorgulescu provine dintr-o familie potentă din punct de vedere financiar. Afacerile familiei Iorgulescu sunt în floare. Până în urmă cu câțiva ani, Gino Iorgulescu avea alături de bunul său prieten Cosmin Olăroiu un lanț de restaurante din București. Ulterior, conform Wowbiz, Olăroiu și Iorgulescu ar fi cedat acțiunile soției lui Gino, Gabriela, care a preluat controlul acestei afaceri.

Ce afaceri avea Mario Iorgulescu și cum și-a permis un Aston Martin de 300.000 de euro! (1)
Ce afaceri avea Mario Iorgulescu și cum și-a permis un Aston Martin de 300.000 de euro!

Gino, avere estimată de 10 milioane de euro!

Mai mult, familia Iorgulescu are și afaceri în zona imobiliară, care se dovedesc foarte lucrative. Conform Wall Street, Gino Iorgulescu a făcut bani mulți și din firmele de construcții și averea estimată a familiei se ridică undeva la 8-10 milioane de euro.

Astfel că, Mario Iorgulescu poate să își permită fără probleme un bolid Aston Martin, în valoare de 300.000 de euro, sumă care este foarte mică în comparație cu veniturile pe care le are familia sa. Din păcate, veștile privind starea lui Mario nu sunt îmbucurătoare. Conform informațiilor FANATIK, fiul lui Gino Iorgulescu se află în stare gravă la spitalul Elias, unde este operat. Tatăl său, Gino Iorgulescu, este în acest moment acolo.