News

Ce afaceri deține fiul lui Piedone. Vlad are mai mulți bani decât tatăl său, dar soția lui lucrează pentru o shaormerie

Fiul lui Cristian Popescu Piedone se pregătește să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 5, după ce tatăl lui a fost condamnat definitiv în dosarul Colectiv.
16.05.2022 | 15:04
Ce afaceri detine fiul lui Piedone Vlad are mai multi bani decat tatal sau dar sotia lui lucreaza pentru o shaormerie
Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, este căsătorit cu Loredana / Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a anunțat intenția de a ocupa locul lăsat vacant de tatăl său, după ce acesta a fost condamnat în dosarul Colectiv. În vârstă de 33 de ani, Vlad-Piedone Popescu este, în prezent, deputat din partea PSD, antreprenor și a lucrat la o companie care are contracte cu autoritățile locale.

Fiul lui Piedone a absolvit Dreptul la o facultate privată și a intrat în afaceri la 21 de ani

Piedone Jr. pare să aibă toate calitățile necesare de a ”duce mai departe proiectele tatălui său” la Primăria Sectorului 5. Vlad a absolvit facultatea de drept la Universitatea Titu Maiorescu din București și a reușit să facă bani frumoși din afacerile pe care le-a început de când era foarte tânăr. În business-ul cu restaurante, Vlad Popescu a intrat în 2010, când avea doar 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Vlad-Piedone Popescu deține, în acest moment, jumătate din societatea God Trust Enterprises SRL, care funcționează în sectorul 4. Cealaltă jumătate îi aparține surorii sale, Ana Maria, care a fost și administrator până anul trecut, când a fost înlocuită din această poziție cu bucureșteanca Ana Roșca.

Deși mai are un singur angajat, firma fiului lui Piedone a reușit în 2020 să obțină un profit de aproape 120.000 de lei, la o cifră de afaceri de 250.000 de lei. Totuși, cifrele sunt mult mai mici decât pe vremea când Piedone senior era primar al sectorului 4 iar business-ul înregistra cifre de afaceri de peste 1,5 milioane de lei pe an.

ADVERTISEMENT

Piedone Jr. a făcut vânzări pentru Urban SA

Vlad a mai avut o afacere pe care a închis-o la scurtă vreme după ce tatăl lui a început să aibă probleme cu justiția. Este vorba despre societatea Sport Team Kart SRL, la care tânărul era asociat unic și care închiria mașinuțe într-un parc din sectorul 4.

Chiar dacă are propriul business, fiul lui Piedone a preferat să-și ia și un job în perioada premergătoare câștigării alegerilor parlamentare. El a fost consilier de vânzări și asigurări la Urban S.A., o companie de salubritate, care activează în sectorul 6.

ADVERTISEMENT

Soția lui Piedone Jr, Loredana, lucrează ca economist la Kebap Shop SRL, firma care deține brandul Dristor Donner. În prezent, ea este în concediu creștere copil.

Vlad Popescu a vândut 6 mașini într-un an

Interesant este că fiul lui Piedone este mult mai bogat decât tatăl său. Conform propriei declarații de avere, el deține trei imobile în București (două apartamente și o casă), un teren în Capitală și 4 automobile (Volskwagen, Land Rover, BMW și Porsche). Între 2020 și 2021, Vlad a mai vândut nu mai puțin de 6 mașini. De asemenea, tânărul deputat deține active financiare de peste 900.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, în schimb, se mai poate lăuda cu 4 terenuri în Bragadiru, o casă de 73 mp în București, 3 autoturisme de epocă și conturi în care se mai găsesc 50.000 de euro și 700 de dolari.

A anunțat că va candida la primăria Sectorului 5

Vlad Piedone Popescu a confirmat, weekendul trecut, că va candida la postul de primar al sectorului 5, așa cum a anunțat tatăl său, cu doar câteva ore înainte să fie încarcerat.

”Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la sectorul 5. Voi merge să candidez la primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe”, a declarat Piedone Jr pentru România TV. El a fost prezent la mitingul de susținere pentru fostul edil, care s-a desfășurat duminică în fața Penitenciarului Rahova.

Piedone: ”Fiul meu vă stă la dispoziție”

Și Cristian Popescu Piedone a reiterat, într-un mesaj postat pe contul lui oficial, că cetățenii sectorului 5 i se pot adresa fiului său pentru orice problemă care ține de comunitate, deși Vlad este, în acest moment, deputat de Suceava.

”Fiul meu, Vlad, vă stă la dispoziție așa cum v-am fost eu. Orice probleme aveți, orice planuri aveți pentru comunitate, vorbiți, vă rog, cu Vlad. Este tânăr, este părinte, este muncitor și, împreună cu echipa Piedone, poate face în sectorul 5 exact ce trebuie! Împreună cu Vlad, continuați să faceți imposibilul… posibil”, a scris Cristian Popescu Piedone pe contul lui de socializare.

ADVERTISEMENT