Fotbal intern

Negoiţă a stabilit valoarea jucătorilor săi: zero lei! Toate detaliile

Dinamo traversează o situaţie incredibilă. Ce artificii a făcut Ionuţ Negoiţă în cazul ieşirii din insolvenţă a echipei
31.12.2017 | 10:10
Negoiţă a stabilit valoarea jucătorilor săi: zero lei! Toate detaliile
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă se laudă mereu cu faptul că a ţinut Dinamo pe linia de plutire şi că acest club trăieşte datorită investiţiilor sale. Numai că, în aceste zile, se confruntă cu probleme în aceste zile, fiind trimis în judecată tocmai pentru felul în care a scos Dinamo din insolvenţă. 

În 2014, când FC Dinamo a intrat în insolvenţă din cauza datoriilor, Ionuţ Negoiţă, împreună cu expertul desemnat, ar fi ascuns în contabilitate imnul echipei de fotbal, websiteul clubului, dar şi magazinul online de unde fanii işi puteau cumpăra materiale promoţionale. Procurorii spun că în caz de faliment Fiscul nu işi mai putea recupera restanţele, pentru că figurau cu valoare zero, chit că in acte erau estimate la câteva sute de mii de lei, anunţă Sport.ro. 

Ionuţ Negoiţă, artificii incredibile

Tot în 2014, susţin procurorii, Negoiţă ar fi girat o altă fraudă: ar fi cerut ca întreg lotul de fotbalişti sa fie evaluat la zero lei. Culmea e că, pentru unii dintre jucători, Negoiţă plătise sume de transfer, iar în contabilitate sportivii figurau cu valori de inventar de la zece mii de lei la peste un milion, se arată în rechizitoriu.  

ADVERTISEMENT

Complicitate la bacrută frauduloasă este acuzaţia pe care procurorii i-o aduc patronului de la Dinamo, iar acesta riscă cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri