Cele mai citite

Video şi foto. Adevărat suporter! Vezi ce a făcut un fan al lui Leeds pentru echipa sa în timpul primei reprize

Leeds United a câştigat un meci important în acest weekend în derbyul comitatului Yorkshire, pe terenul celor de la Barnsley şi rămâne la trei puncte de locurile de baraj. În prima repriză un fan al oaspeţilor a fost autorul unui gest foarte important pentru portarul echipei sale, germanul Felix Weidwald.
25.11.2017 | 20:02

Leeds United, una dintre marile forţe din anii trecuţi în fotbalul englez, echipă cu trofee europene în palmares, se străduie de multă vreme să revină în Premier League. Echipa care l-a vrut în iarnă pe internaţionalul român Alexandru Maxim, ocupă locul 9 în această ediţie, dar speră să prindă la final o poziţie de play-off. Echipa pregătită de spaniolul de origine danezăThomas Christiansen, are o mulţime de străini în lot, în frunte cu fostul copil minune al lui Ajax, olandezul Anita. CLICK GALERIE FOTO

Între buturi se află acum un portar foarte experimentat, Felix Weidwald, adus de la Werder Bremen, în ideea că acest compartiment a fost unul dintre verigile slabe din ediţia precedentă. Germanul a devenit repede titular, apărând în ultimele 12 partide. El s-a aflat în poarta lui Leeds şi în ultimul meci de campionat, derbyul comitatului Yorkshire, pe terenul lui Barnsley.

Portarul lui Leeds a venit de la Werder Bremen

Leeds s-a impus cu 2-0, dar pe parcursul primei reprize s-a consumat un moment comic într-un fel, extrem de util, pentru Leeds pe de alta. A fost un soare neaşteptat de puternic la Barnsley şi pentru portarul oaspeţilor acest lucru s-a transformat într-un real inamic, pentru că îi venea mereu în ochi. Un fan al lui Leeds a sesizat că germanul are dificultăţi reale din cauza soarelui şi că la câteva centrări a fost la un pas să o comită grav din această cauză şi s-a ridicat imediat de pe locul său. decis să îl ajute pe portar.

A reuşit să ajungă, tribunele la englezi neavând pistă, până în apropierea terenului, de unde l-a strigat pe Weidwald să vină la margine, pentru a-i da şapca sa. O şapcă scumpă, valorând 90 de euro. Protejat de şapca fanului, portarul lui Leeds s-a descurcat perfect, iar la pauză l-a căutat pe suporter pentru a-i mulţumi şi restitui şapca, pentru că în a doua repriză nu mai avea soarele în faţă. Fanul a fost aplaudat călduros de către ceilalţi suporteri veniţi de la Leeds pentru iniţiativa sa.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri