Life

Ce alcoolemie avea, de fapt, Culiță Sterp în momentul accidentului de la Cluj? Răsturnare completă de situație în dosarul manelistului

Răsturnare de situație în cazul lui Culiță Sterp. S-a aflat ce alcoolemie avea, de fapt, artistul, în momentul în care a produs accidentul de la Cluj.
29.11.2022 | 19:27
Ce alcoolemie avea de fapt Culita Sterp in momentul accidentului de la Cluj Rasturnare completa de situatie in dosarul manelistului
S-a aflat ce alcoolemie avea, de fapt, Culiță Sterp, la momentul accidentului din Cluj. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele se țin în lanț pentru Culiță Sterp. Noi informații iese la lumină referitoare la alcoolemia pe care artistul o avea în momentul în care s-a urcat la volan.

Culiță Sterp, noi probleme cu legea

Culiță Sterp a fost autorul unui accident rutier teribil în urmă cu aproape două săptămâni. Acesta a intrat într-o altă mașină, iar șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în centrul orașului Cluj – Napoca, iar deși lucrurile păreau destul de clare încă din seara cu pricina, situația se complică în momentul de față.

Culiță Sterp a fost testat de oamenii legii la fața locului pentru a afla dacă a consumat sau nu alcool, iar rezultatul a fost pozitiv. De asemenea, ulterior s-a aflat că artistul ar fi consumat și droguri înainte de a se urca la volan.

ADVERTISEMENT

Amintim și de faptul că manelistul a fugit de la locul accidentului, iar oamenii legii l-au găsit de abia după câteva zeci de minute.

Iar probleme nu se opresc aici. Pentru că oamenii legi au fost suspicioși în legătură cu anumite aspecte din cazul lui Culiță Sterp, aceștia au cerut ca alcoolemia care a fost înregistrată în seara în care a avut loc teribilul accident, în urma probelor prelevate, să fie recalculată.

ADVERTISEMENT

Institutul de Medicină Legală s-a ocupat de verificarea alcoolemiei din nou, iar rezultatul a fost unul complet neașteptat. Mai exact, se pare că alcoolemia lui Culiță Sterp de la momentul accidentului era cu mult peste limita unei fapte penale.

Ce alcoolemie avea, de fapt, Culiță Sterp la momentul accidentului de la Cluj

Dacă inițial s-a descoperit o alcoolemie de 0,71 grame/litru alcool pur, în urma noilor verificări s-a descoperit o alcoolemie de 0,89 grame/litru alcool pur în sânge.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că probele biologice au fost prelevate după o oră de la producerea accidentului și se părea că artistul ar fi scăpat la limită de probleme mai grave.

Menționăm că oamenii legii au decis să recalculeze valoarea alcoolemiei din proba de sânge prelevată de la Culiță Sterp, la cererea Observator.

Odată cu noile rezultate, Culiță Sterp s-a ales cu o nouă infracțiune care merge la dosarul lui, notează Observator.

La momentul actual, artistul se află sub control judiciar pentru 60 de zile și nu poate să mai iasă din țară. De asemenea, el a primit și o amendă și nu mai poate să conducă pentru trei luni de zile.

În cazul în care ancheta va merge mai departe, există șansa ca manelistul să nu mai poată să conducă niciodată, mai notează sursa citată.

ADVERTISEMENT