Life

Ce alimente are nutriționistul Mihaela Bilic în frigider: ”Produsele lactate dețin supremația”

Care sunt produsele alimentare pe care le are Mihaela Bilic în frigider. Laptele, brânza și untul sunt cele mai importante.
04.06.2024 | 12:40
Ce alimente are nutritionistul Mihaela Bilic in frigider Produsele lactate detin suprematia
Care sunt produsele alimentare pe care le are Mihaela Bilic în frigider. Laptele, brânza și untul sunt cele mai importante. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce alimente are nutriționistul Mihaela Bilic în frigider. Produsele lactate dețin supremația, internauții remarcând și un alt aspect în aparatul electrocasnic al doctorului român, supranumit nutriționistul vedetelor.

Care sunt produsele alimentare pe care le are Mihaela Bilic în frigider. Laptele, brânza și untul sunt cele mai importante

Care sunt produsele alimentare pe care le are Mihaela Bilic în frigider. Laptele, brânza și untul sunt cele mai importante. Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unei imagini, cu ocazia zilei internaționale a laptelui.

ADVERTISEMENT

Aceasta are loc anul pe data de 1 iunie și are scopul de a capta atenţia publicului asupra problemelor şi activităţilor legate de producţia de lactate. Vedeta recomandă produsele pe bază de lapte pentru că sunt bogate în probiotice.

„Dacă tot a fost ieri ziua internațională a laptelui, iată cum arată frigiderul meu. Produsele lactate dețin supremația, să fie cât mai fermentate/maturate și pline de probiotice.

ADVERTISEMENT

Nu doar le mănânc expirate, dar le și cumpăr de la raftul de vânzare accelerată/preț redus”, este mesajul pe care l-a lăsat Mihaela Bilic pe contul personal de Instagram. Vedeta a primit numeroase comentarii de la internauți.

Unii s-au mirat când au citit că nutriționistul se numără printre românii care cumpără aproape mereu alimente care mai au puțin și expiră. Alți oameni au apreciat că are numai mâncare produsă în România.

ADVERTISEMENT

„Șiiiii eu… Și le mai dau și la copii! (3 buc)”„Și eu tot de la reduceri” sau „Aveți plin frigiderul cu produse 100% românești, felicitări”, sunt câteva dintre comentariile primite de nutriționistul vedetelor.

„Arată bine frigiderul, curat, are trei rafturi pline cu prețuri expirate. Lipsește sticla de vin. Bon apetit”, i-a transmis altcineva. Pe de altă parte, au fost și români care au criticat-o pentru că bea băuturi acidulate.

ADVERTISEMENT

De ce consumă Mihaela Bilic sucuri acidulate

Mihaela Bilic a explicat în urmă cu ceva vreme care este motivul pentru care nu pune la zid băuturile acidulate pe care le are în frigider și pe care le consumă constant. Vedeta demontează miturile despre aceste licori.

Nutriționistul susține că aceste băuturi răcoritoare, care conțin foarte mulți îndulcitori sunt, un produs necesar. Pe de altă parte, medicul subliniază că nu dorește să schimbe obiceiurile oamenilor în această privință.

„Paradox românesc. Băuturile răcoritoare cu îndulcitori sunt, după părerea mea, un produs necesar. Nu numai pentru persoanele aflate la cură de slăbire, ci mai ales pentru diabetici, din ce în ce mai numeroși în țara noastră.

Consider că trebuie să existe pe piață toate variantele de produse, urmând ca apoi consumatorul să-l aleagă pe cel pe care-l dorește. Până aici toate bune, dacă n-ar apare paradoxul românesc.

La noi nu există decât varianta cola fără zahăr. În schimb băutura pe baza de suc de portocale și îndulcitori, nu! De ce? Producătorii spun că nu se vinde, că nu există cerere”, a notat Mihaela Bilic pe Facebook.

ADVERTISEMENT