Life

Ce alte ținute a mai ales Carmen Iohannis în Spania, după rochia roz aspru criticată. Prima Doamnă a purtat sandale mov aprins

Ce alte ținute a mai purtat Carmen Iohannis în Spania, acolo unde l-a însoțit pe Klaus Iohannis pentru Summitul NATO care a avut loc la Madrid. Prima Doamnă a ales o pereche de sandale mov.
04.07.2022 | 15:09
Ce alte tinute a mai ales Carmen Iohannis in Spania dupa rochia roz aspru criticata Prima Doamna a purtat sandale mov aprins
Ce ținute a mai purtat Carmen Iohannis în Spania. Foto: Colaj Fanatik / Hepta și Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a vizitat mai multe locuri în Madrid, acolo unde s-a aflat alături de președintele țării noastre. Iată ce ținute a purtat aceasta.

Ce ținute a mai purtat Carmen Iohannis în Spania

Carmen Iohannis l-a însoțit pe soțul ei în Spania, unde au participat săptămâna trecută la dineul de gală oferit de regele Felipe al VI-lea și regina Letizia, înainte de Summitul NATO.

ADVERTISEMENT

Atunci, Prima Doamnă a României a ales pentru acest eveniment o ținută care a fost foarte criticată.

Carmen Iohannis a purtat o rochie de culoare roz până la genunchi cu detalii din fire de argint cusute la mâneci.

ADVERTISEMENT

Alegerea vestimentară de atunci a Primei Doamne a fost foarte criticată și unii au spus că ținută era mai potrivită pentru un carnaval și nu pentru un dineu oficial.

Sandalele mov alese de Carmen Iohannis
Sandalele mov alese de Carmen Iohannis. Foto: Colaj Fanatik / presidency și Instagram

Carmen Iohannis a mai avut apariții publice în Spania și în alte locuri, spre exemplu, la un eveniment conex al summitului, unde a ales o rochie de culoare albă.

ADVERTISEMENT

De această dată, Carmen Iohannis a ales o rochie albă, simplă, cu un fronseu și o despicătură discretă în zona bustului.

Prima Doamnă a avut o pată de culoare pe încălțăminte, deoarece soția lui Klaus Iohannis a ales o pereche de sandale mov cu barete.

ADVERTISEMENT

Cum arată cea de-a doua ținută aleasă de Carmen Iohannis

Cea de-a doua ținută purtată de Carmen Iohannis în Spania a fost pentru vizita de la Institutul Cultural Român de la Madrid, la care a mers fără Klaus Iohannis.

De această dată, Carmen Iohannis ales o ținută mai lejeră și a optat pentru o rochie de vară, din material subțire, cu o lungime până la genunchi.

Ținuta Carmen Iohannis
Ținuta Carmen Iohannis. foto: colaj Fanatik / Instagram

Prima Doamnă a avut o ținută cu un model discret și a purtat o geantă de dimensiuni mari, de culoare albă, alături de un ceas smart de culoare roz.

Carmen Iohannis a fost întâmpinată cu un buchet de crini albi, pe care i-a primit zâmbitoare.

ADVERTISEMENT