Ce ambiţii IMENSE are Nadia Comăneci! Vrea să devină AMBASADOR: "Să vină propunerea"

Aflată la Cluj, unde este prezentă la Campionatele Europene de Gimnastică Petrom, cea mai mare campioană a acestui sport, Nadia Comăneci, stabilită de ani buni în SUA, a acordat un interviu postului de televiziune local NCN.

Nadia a vorbit despre stadiul gimnasticii româneşti, despre Europenele la care este prezentă, iar la un moment dat realizatorul interviului, Răzvan Dumitrescu, i-a pus întrebarea, ştiind că Nadia are o relaţie bună cu actualul preşedinte american, Donald Trump, dacă ar accepta o eventuală funcţie de ambasador al României în State.

VEZI VIDEO

Fosta noastră mare campioană nu a ezitat nici un moment şi a răspuns că ar primi cu plăcere o asemenea propunere, dacă ea va veni vreodată din partea autorităţilor române, considerând că ar putea face faţă misiunii.

Nadia Comăneci este prima sportivă din istoria gimnasticii, care a reuşit la JO din 1976, la Montreal, să obţină nota 10 şi este singura româncă inclusă în Hall of Fame al acestui sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663