Life

Ce amendă a primit un șofer român după ce a depășit viteza legală cu 20 km pe o autostradă din Grecia: ”Ieftin! În România era mai scump”

Ce sancțiune a încasat un șofer român care a depășit viteza legală cu 20 de km pe o autostradă din Grecia. Reacțiile oamenilor.
04.07.2024 | 12:14
Ce amenda a primit un sofer roman dupa ce a depasit viteza legala cu 20 km pe o autostrada din Grecia Ieftin In Romania era mai scump
Ce sancțiune a încasat un șofer român care a depășit viteza legală cu 20 de km pe o autostradă din Grecia. Reacțiile oamenilor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce amendă a primit un șofer român după ce a depășit viteza legală cu 20 de km pe o autostradă din Grecia. Unii oameni cred că a scăpat ieftin pentru că în România penalizările de genul acesta sunt mult mai scumpe.

Ce sancțiune a încasat un șofer român care a depășit viteza legală cu 20 de km pe o autostradă din Grecia. Reacțiile oamenilor

Ce sancțiune a încasat un șofer român care a depășit viteza legală cu 20 de km pe o autostradă din Grecia. Ce reacții au avut oamenii când au aflat vestea de la un conducător auto care își face vacanțele în această țară de ani buni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a tras un semnal de alarmă legat de viteza legală. Acesta a dezvăluit pe un grup de pe social media că a fost nevoit să achite o amendă pentru faptul că a circulat cu o viteză de 11o km/oră pe autostradă.

„Am încasat 20 euro pentru 20 km peste viteza legală. Aparent era o secțiune de 90 km și imediat după poliție cu pistol radar. Este prima dată în 11 ani de când venim în Grecia și am încasat amenda.

ADVERTISEMENT

Stau imediat după ieșirea din vama Kulata. Polițiștii nu vorbesc deloc engleză”, a scris șoferul român despre experiența de pe autostrada din Grecia pe pagina Forum Halkidiki de pe Facebook.

Amenda primită de șoferul român, în Grecia
Amenda primită de șoferul român, pe o autostradă din Grecia. Sursa foto: Facebook.com

Ce spun oamenii despre experiența șoferului român, în Grecia

Comentariile oamenilor nu au întârziat să apară, majoritatea fiind convinși că amenda este mult mai mică în Grecia în comparație cu țara noastră. Internauții le sugerează conducătorilor auto să fie cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

„Ieftin…în România era mai scump… vorba aia «Nu caști ochii… caști buzunarul». Drum bun”, „Și ăștia stau la pândă? Văd că aici lumea zice că e ok. Dacă era la noi, sigur vedeam alte comentarii”.

„Când eu zic că sunt niște oameni de nimic, iar noi fraieri că mergem acolo, plătim autostrăzi pline de gropi, limite de 80 km/h pe autostradă, la care se adaugă cozi interminabile la Vamă. 

ADVERTISEMENT

Felicitări celor ce vor mai merge în această intenție de țară”, sunt o parte dintre mesajele pe care le-au lăsat cei care au citit postarea șoferului român amendat cu 20 de euro pe o autostradă din Grecia.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români