Life

Ce anunț a făcut Andreea Marin după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. A surprins pe toată lumea

Ce dezvăluiri a împărtășit Andreea Marin la 5 ani de când se iubește cu fostul consul, Adrian Brâncoveanu. I-a uimit pe toți.
03.10.2022 | 19:11
Ce anunt a facut Andreea Marin dupa 5 ani de relatie cu Adrian Brancoveanu A surprins pe toata lumea
Ce dezvăluiri a împărtășit Andreea Marin la 5 ani de când se iubește cu Adrian Brâncoveanu. I-a uimit pe toți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce anunț a făcut fosta prezentatoare a emisiunilor Surprize, surprize și Nu există nu se poate după 5 ani de relație cu bărbatul alături de care și-a găsit liniștea interioară și fericirea. A surprins pe toată lumea cu declarațiile sale.

Ce dezvăluiri a împărtășit Andreea Marin la 5 ani de când se iubește cu Adrian Brâncoveanu. I-a uimit pe toți

Andreea Marin a spus lucrurilor pe nume și a mărturisit ce se petrece în relația cu Adrian Brâncoveanu. Bruneta a explicat care sunt lucrurile pe care se bazează în actuala legătură amoroasă, subliniind că nu are niciun regret.

ADVERTISEMENT

Vedeta are un motto după care se ghidează în viață și anumite chestiuni în care crede și pentru care merge până-n pânzele albe. În plus, în drumul său fosta soție a lui Ștefan Bănică ține cont de valori și principii.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață.

ADVERTISEMENT

Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale. E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea.

Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții.

ADVERTISEMENT

Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV, notează wowbiz.ro.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, planuri de nuntă?

Andreea Marin a trecut prin două mariaj, în prezent declarând că nu se grăbește să facă pasul cel mare cu Adrian Brâncoveanu. Fosta moderatoare de la TVR este fericită și împlinită și fără semnarea actelor de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta acceptă lucrurile așa cum sunt, mai ales că partenerul de viață are o relație foarte bună cu fiica sa, Violeta, din căsnicia cu juratul de la X Factor, Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT
Tags: