Life

Ce anunț a făcut Roxana Hulpe de la Pro TV. Șefii trebuie să-i găsească înlocuitor după vestea aceasta

Roxana Hulpe de la Protv a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Acum șefii postului trebuie să-i găsească un înlocuitor.
28.10.2022 | 17:32
Ce anunț a făcut Roxana Hulpe. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe de la Protv și-a surprins fanii. Jurnalista a anunțat că este însărcinată. Acum, șefii postului trebuie să-i găsească un înlocuitor, atât la pupitrul știrilor, cât și pentru funcția de reporter.

Roxana Hulpe de la Protv este însărcinată. Care este sexul bebelușului

Roxana Hulpe a dezvăluit și sexul bebelușului, pe care-l poartă în pântec: o fetiță. Pe rețelele de socializare, ea a publicat imagini cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Totodată, în cadrul unui interviu pentru Revista Viva!, Roxana Hulpe a dezvăluit și de cât timp a aflat că va deveni mamă. Mai exact, de șase luni, dar a preferat să țină totul secret până acum.

La cei 32 de ani, frumoasa jurnalistă a mai mărturisit pentru sursa menționată că se simte împlinită. Pe conturile sale de socializare, se găsește un mesaj emoționant pentru fiica sa, pe care o va ține în brațe anul viitor.

ADVERTISEMENT

”Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele. O fetiță. Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleștit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme ci direct în piept, peste bătaia inimii mele.

Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decat ar putea face ceva de acum înainte. Bătaia inimii minunii mele e lumina caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate. Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele.

ADVERTISEMENT

Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească. Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață. Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră!”, a scris Roxana Hulpe, pe Instagram.

Roxana Hulpe, cerută de soție în această vară, la festivalul Untold. Cine este soțul ei

Roxana Hulpe a dat vestea sarcinii, după ce în această vară, a fost cerută de soție, pe Cluj Arena, la festivalul Untold, de către partenerul său, Bogdan Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a difuzat mai întâi imagini din timpul relației lor pe ecranele mari ale evenimentului, iar apoi s-a așezat în genunchi, oferindu-i inelul de logodnă.

Bogdan Rădulescu face parte din domeniul publicității și ar sta foarte bine la capitolul financiar. El este fondatorul festivalurilor Untold și Neversea, din țară.

De asemenea, Bogdan Rădulescu are propriul business. El deține firma Rethink Romania și este co-fondator al Mainstage the Agency.

ADVERTISEMENT