Life

Ce anunț surprinzător a făcut Oana Sârbu, la 30 de ani de la divorț. Îndrăgita artistă a vorbit despre căsătorie

Oana Sârbu a fost căsătorită cu Virgil Popescu. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de 30 de ani, iar artista nu s-a mai recăsătorit.
20.03.2023 | 21:31
Ce anunt surprinzator a facut Oana Sarbu la 30 de ani de la divort Indragita artista a vorbit despre casatorie
Oana Sârbu, anunț neașteptat la 30 de ani de la divorț. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Sârbu este cu siguranță una dintre actrițele pe care toată lumea și le amintește. Ea a jucat în filmul ”Liceenii”, alături de Ștefan Bănică Jr și de asemenea, de-a lungul timpului a fost implicată în mai multe proiecte.

Ce părere mai are Oana Sârbu despre căsătorie, la 30 de ani de la divorț

Viața amoroasă a actriței Oana Sârbu nu a fost însă chiar atât de roz. Aceasta a fost căsătorită cu Virgil Popescu. Cei doi s-au cunoscut când aceasta era extrem de tânără. Mai exact ea avea doar 21 de ani atunci, în timp ce iubitul ei era cu 13 ani mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Asta nu contat, astfel că Oana Sârbu a făcut pasul cel mare. Asta în ciuda faptului că în primă fază, familia actriței nu a fost de acord cu relația celor doi. Patru ani, atât a durat căsnicia Oanei Sârbu, pentru ca mai apoi totul să se termine. Pe de altă parte, cei doi au rămas în relații bune după separare.

Ulterior, începând cu 2004, actrița a format un cuplu cu Robert Turcescu. Cei doi au fost împreună 10 ani, nu s-au căsătorit niciodată, iar mai apoi s-au despărțit. Chiar dacă a avut parte de neplăceri pe plan amoros însă, actrița încă mai crede în iubire.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Oana Sârbu susține că iubirea este un sentiment complex care merită trăit la maxim. În ciuda acestui lucru însă, aceasta spune că nu s-ar mai recăsători niciodată, având în vedere că a trecut deja peste această etapă.

Anunțul neașteptat făcută de actriță

De asemenea, actrița s-a arătat dezamăgită de modul în care a evoluat noțiunea de ”cuplu”, având în vedere tehnologia actuală, dar și expunerea vieții private, lucru pe care nenumărate persoane îl fac. Iar șirul declarațiilor nu s-au oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

Oana Sârbu spune că nu mai există intimitate în prezent, iar profunzimea sentimentelor a dispărut și ea. Unii nu mai au răbdare, unii își pierd respectul, iar acestea sunt doar o parte dintre lucrurile care nu îi convin. La finalul dezvăluirilor sale însă, Oana Sârbu spune însă că iubește în prezent.

”Dragostea, iubirea, de fapt, e cel mai complex sentiment. Și cel mai personal în sensul că fiecare îl descoperă și dezvăluie în chip diferit. Nu m-aș mai recăsători. S-a întâmplat, oricum, demult… Mie-mi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare, în sensul de surprindere, ceea ce în cupluri maritale nu se-ntâmplă.

ADVERTISEMENT

Noțiunea de „cuplu’ piere încet-încet sau brutal, mai ales în ultimii ani, „grație’ tehnologiei și expunerilor vieții private, intime, peste tot în zona TV-urilor și a internetului. Nemaiexistând intimitate, piere tot ce ține de profunzime sentimentală, așteptare, liniște, respect, îngăduință. Unde se mai regăsesc toate astea, în graba pe care o trăim cu bună-știință? Dacă iubesc? Enorm!”, a declarat cântăreața, potrivit Ego.

ADVERTISEMENT