Life

Ce anunță Carmen Harra pentru 2023: ”Se termină războiul din Ucraina”! Ce îl așteaptă pe Vladimir Putin

Carmen Harra, previziuni astrologice pentru anul 2023. Clarvăzătoarea anunță încheierea conflictului dintre Ucraina și Rusia.
20.12.2022 | 20:14
Ce anunta Carmen Harra pentru 2023 Se termina razboiul din Ucraina Ce il asteapta pe Vladimir Putin
Carmen Harra, previziuni astrologice pentru anul 2023. Clarvăzătoarea anunță încheierea conflictului dintre Ucraina și Rusia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce anunță vedeta, pe numele său real Doina Carmen Mureșan, pentru 2023. Cititoarea în stele susține că se termină războiul din Ucraina. În plus, vedeta, stabilită în Statele Unite ale Americii, spune ce îl așteaptă pe Vladimir Putin.

Carmen Harra, previziuni astrologice pentru anul 2023. Clarvăzătoarea anunță încheierea conflictului dintre Ucraina și Rusia

Carmen Harra este de părere că războiul dintre Ucraina și Rusia se va termina în anul ce vine. Clarvăzătoarea susține că 2023 aduce numeroase metode de vindecare, dar și apariția unei monede colective.

ADVERTISEMENT

„Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023.

Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine.

ADVERTISEMENT

Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire.

Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra, despre președintele rus, Vladimir Putin

Carmen Harra subliniază că președintele rus, Vladimir Putin, va suferi o schimbare peste noapte în viața și în general, asta datorită faptului că este născut pe 7 octombrie 1952, cifra 7 fiind dominantă în anul 2023.

În aceeași notă, clarvăzătoarea mai spune că numărul 7 înseamnă inteligență și anul ce vine aduce o încărcătură divină, cu reflexie și schimbări incredibile. De asemenea, 2023 este benefic pentru cei care sunt născuți în data de 7.

ADVERTISEMENT

„Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare”, a mai spus Carmen Harra.

ADVERTISEMENT