News

Ce ar face cu banii Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz, dacă ar câștiga Românii au Talent: “Toți stăm în aceeași cameră

Autor: Bogdan Solomon | 13.04.2019 | 10:03
Care este visul tânărului dansator Aris Negoiță

Vineri seară, show-ul Românii au Talent le-a pregătit telespectatorilor noi surprize de neuitat. În fine, a fost acordat și ultimul Golden Buzz, din partea carismaticilor prezentatori Smiley și Pavel Bartoș. Cei doi au fost cuceriți de prestația tânărului Aris Negoiță. La cei 8 ani ai săi, a oferit un moment de senzație pe scena concursului.

Ce ar face Aris Negoiță cu banii, dacă ar câștiga marele premiu

Aris Claudiu Gabriel Negoiță a început cursurile de dans la 5 ani. Pasiunea nu i se trage însă din familie: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

La cei 8 ani ai săi, micuțul a făcut spectacol pe scena Românii au Talent, reușind să ridice publicul în picioare. Mai mult decât atât, prestația i-a fost răsplătită cu un Golden Buzz, acordat de Smiley și Pavel Bartoș, astfel că Aris va intra direct în semifinale. Într-un interviu acordat pentru Pro TV, mama sa a mărturisit că, în cazul în care va reuși să câștige marele premiu, tânărul își dorește să aibă propria lui cameră.

Aris Negoiță a primit ultimul Golden Buzz al sezonului 9 Românii au Talent
Aris Negoiță a primit ultimul Golden Buzz al sezonului 9 Românii au Talent

Visul i s-a împlinit. A cucerit publicul și a obținut un Golden Buzz

Cred că m-am simțit ca atunci când am născut. Nu mai știu nimic din ce era în jurul meu, știu doar că eram foarte conectată cu el. Am simțit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i știu munca, știu cât s-a chinuit și cât de mult și-a dorit. Mereu spunea: ”Dacă iau Golden Buzz-ul?” Noi l-am motivat, l-am încurajat și el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul” , a declarat mama lui Aris Negoiță.

Își dorește o cameră a lui, cu un pat pe care l-a văzut pe Internet, cu tobogan, să se dea jos din pat pe toboganul acela, să avem o casă a noastră. La ora actuală, noi stăm toți în aceeași cameră. Mai departe, își dorește foarte mult să ajungă în Los Angeles, pentru că acolo e spuma dansului, să spun așa, acolo sunt cei mai buni coregrafi, acolo sunt cele mai bune cursuri de dans, și vrea să ajungă acolo, să se pregătească” , a mai spus aceasta, în culmea fericirii după reușita fiului său.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!