Fotbal intern

Ce ar fi făcut Daniel Niculae dacă nu ar fi jucat fotbal! “Mă gândeam la muzică”

07.09.2018 | 17:10
Ce ar fi facut Daniel Niculae daca nu ar fi jucat fotbal Ma gandeam la muzica

Daniel Niculae a dezvăluit ce ar fi făcut dacă nu ar fi jucat fotbal. Fostul atacant al celor de la Rapid Bucureşti a vorbit despre pasiunile sale, iar una dintre acestea este muzica. Fotbalistul de 35 de ani a susţinut că i-ar fi plăcut să cocheteze cu munca la radio.

“Îmi place tot ce este vorba despre fotbal, despre sport, în general. Mi-aș fi dorit să cochetez și cu radioul. Când eram mic, mă gândeam la muzică, fiind un mare pasionat al muzicii, însă sunt lucruri care se completează”, a declarat Daniel Niculae pentru o televiziune de sport.

Ce ar fi făcut Daniel Niculae dacă nu ar fi jucat fotbal

Ce ar fi făcut Daniel Niculae dacă nu ar fi jucat fotbal. Înainte să joace pentru Rapid Bucureşti, fostul internaţional român a făcut parte din galeria giuleştenilor, fiind membru în Ultras Unione. Chiar dacă din 2001 a început să joace pentru formaţia din Giuleşti, fotbalistul de 35 de ani a fost mereu apropiat de fanii echipei.

Daniel Niculae nu mai vorbeşte cu Daniel Pancu

Daniel Niculae a anunţat că nu este certat cu Daniel Pancu, dar a susţinut că relaţia dintre cei doi nu va mai putea fi la fel ca înainte. “Fiecare își alege singur drumul în viață. Eu susțin în continuare că am dreptate. Pancu e primul care știe că am dreptate. Nu suntem certați, dar s-a stricat o relație, s-a răcit și nu are cum să se mai încălzească. A luat o decizie, ok, dar a stricat o prietenie de lungă durată. Nu mai contează că-mi dă dreptate, cel mai bine ar fi să-l întrebați pe el. 

Nu am plecat din cauza lui, nu am avut niciun conflict, doar păreri diferite la final de sezon. Mi-a dat dreptate, dar nu a fost lângă mine, iar eu mă așteptam să fie lângă mine. Dacă nu veneam noi, nu se mai începea niciun proiect. Dacă nu vor pleca cele două persoane, eu nu mă voi mai întoarce la Rapid”, a susţinut Daniel Niculae.

Cristi Săpunaru e de partea lui Daniel Niculae în conflictul cu Daniel Pancu

Cristi Săpunaru a vorbit despre conflictul dintre Daniel Niculae şi Daniel Pancu şi a declarat că este de partea lui “Nico”. “Sunt de partea lui Niculae, e normal. Când a venit a spus că dacă va fi ceva în neregulă va pleca, deci înseamnă că ceva nu este ok acolo. Vom vedea peste ani sau când va ieși la iveală. Eu mai am de jucat afară, nu se pune problema să revin la Rapid acum”, a declarat Cristi Săpunaru, care a jucat la Rapid în trei perioade.

Ce ar fi făcut Daniel Niculae dacă nu ar fi jucat fotbal
Ce ar fi făcut Daniel Niculae dacă nu ar fi jucat fotbal