Life

Jador, meserie neașteptată dacă nu ar fi fost cântăreț. Dezvăluire surpriză la Chefi la Cuțite

08.03.2021 | 22:18
Jador meserie neasteptata daca nu ar fi fost cantaret Dezvaluire surpriza la Chefi la Cutite
Ce ar fi fost astăzi Jador dacă nu ar fi fost cântăreț. Meseria neașteptată i-a uimit până și pe cei de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Jador și mama lui au venit la „Chefi la Cuțite”, iar artistul a făcut o dezvăluire neașteptată legată de meseria pe care ar fi vrut să o aibă în copilărie, înainte să viseze la cea de cântăreț, lucru care i-a uimit până și pe cei trei jurați.

Aceștia au supus-o pe mama lui Jador la un interogatoriu ca să afle mai multe lucruri despre cum este el atunci când nu lansează hituri și nu apare la televizor, iar femeia a oferit mai multe detalii despre fiul ei, după ce i-au încântat pe chefi cu un borș de fasole.

ADVERTISEMENT

Până să vadă cine sunt cei care au gătit un astfel de preparat tradițional, chefii nu au reușit să ghicească cine se ascunde în spatele ușilor închise, așa că au rămas cu gura căscată atunci când l-au văzut pe artist.

Ce ar fi fost astăzi Jador dacă nu ar fi fost cântăreț. Meseria neașteptată i-a uimit până și pe cei de la Chefi la Cuțite

Prezența lui Jador a fost o adevărată încântare pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care au râs cu lacrimi la glumele artistului. Ce i-a surprins au fost dezvăluirile mamei lui, Simona Dumitrache, care le-a spus de planurile fiului ei, dacă nu ar fi fost cântăreț.

ADVERTISEMENT

Se pare că interpretul de manele și-a dorit să se facă preot atunci când era mic, însă a renunțat la acest gând atunci când a crescut și „a dat de fete”, așa cum a recunoscut chiar el, după ce mama lui a precizat că a cântat și la biserică.

„Simona Dumitrache: A cântat extraordinar, dintotdeauna. Și muzică la biserică a cântat./ Jador: Da, mi-am dorit să fiu preot. Eram acolo băiatul la preot, eram îmbrăcat așa, îmi prindeam cădelnița, până am început să dau de fete”, a a dezvăluit artistul la „Chefi la Cuțite”.

ADVERTISEMENT
Jador și mama lui la Chefi la Cuțite
Jador și mama lui la Chefi la Cuțite. Sursa foto: captură Antena 1/ Colaj: Fanatik

Mama lui Jador nu ascultă muzica fiului ei

Chefii au fost surprinși atunci când Simona Dumitrache le-a spus că îl apreciază pe fiul ei, dar nu îi ascultă muzica din cauza faptului că este pocăită.

„Îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a dezvăluit mama lui Jador.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta a spus și că fiul ei a terminat studiile de licență și de masterat la Academia de Studii Economice din București, însă a preferat să meargă pe un alt drum față de cel al economiei, așa că a ales muzica. Cu toate că nu ascultă melodiile lui Jador, mama lui este fericită că a reușit să ajungă până aici și îl susține la tot pasul.

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui”, a mai spus Simona Dumitrache.

Jador și mama lui la Chefi la Cuțite
Mama lui Jador nu asccultă muzica fiului ei. Sursa foto: captură Antena 1

Jador le-a spus juraților că sora lui nu îl primește acasă fără un cuțit, așa că Florin Dumitrescu i-a făcut pe plac și i-a oferit unul, ca să nu plece cu mâna goală. „Mi-a zis soră-mea să nu mai vin acasă dacă nu aduc cuțitul!”, a spus Jador, care a sărit de bucurie după ce a primit cuțitul.

Artistul este de părere că are abilități culinare estul de bune, iar mama lui a precizat că o ajuta la toate treburile gospodărești atunci când era copil.

„Jador: Fac mâncare bună, am făcut cu mama mâncare de multe ori./Simona Dumitrache: Și când era mic, el gătea. Era un copil extraordinar, mă ajuta la toate cele, ce înseamnă curte, ce faci la țară, cu el făceam de toate”, au spus cei doi.

Cum și-a început Jador cariera muzicală

Concurentul de la „Survivor România” a recunoscut că s-a luptat foarte mult pentru visul de a deveni cântpreț și s-a rugat mereu să-și facă o viață din muzică. Faptul că și-a dorit să cânte din adolescență nu l-a oprit să urmeze cursurile unei facultăți.

„Am plecat de-acasă cam pe la 14 ani, de-atunci am luptat pentru visul de a deveni cântăreț și să mă hrănesc cu banii din muzică. Toată viața mi-am dorit să cânt și m-am rugat la Dumnezeu, am muncit pentru asta.

Doamne, te rog, vreau să-mi câștig existența și pâinea din muzică, să-mi fac o casă din muzică. A trebuit să ajung la facultate ca să ajung aici, unde puteam să fac muzică”, a mai spus Jador.

ADVERTISEMENT