News

Ce ar fi trebuit să facă Liviu Dragnea înainte de a intra în închisoare. Explicația lui Niculae Bădălău pentru eșecul PSD la alegeri

Autor: Alexa Serdan | 13.07.2019 | 08:41
Ce ar fi trebuit să facă Liviu Dragnea înainte de a intra în închisoare. Explicația lui Niculae Bădălău pentru eșecul PSD la alegeri
Niculae Bădălău se dezice de fostul șef PSD Liviu Dragnea. Sursa foto: Hepta.ro

Senatorul Niculae Bădălău îl critică pe fostul șef PSD Liviu Dragnea legat de eșecul de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu spune că rezultatul ar fi fostul cu totul altul dacă Dragnea făcea ”pasul în lateral”. 

Niculae Bădălău se dezice de fostul lider PSD Liviu Dragnea

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu mai spune că acum partidul ar trebui să introducă democraţia şi conducerea colectivă. „Eu nu spun şi nu vreau să afirm niciodată că Dragnea e vinovatul principal, vinovaţi am fost toţi că nu am reuşit să facem o coeziune şi un grup cât mai mare pentru a lua o poziţie, nu pentru schimbarea lui Dragnea, ci pentru a schimba cursul partidului, principiile, comunicarea şi lucrul acesta mi-l imput pentru că s-a încercat, nu putem spune că nu ne-am dat seama. Eu nu-mi pot spune mie: bă, tu nu ţi-ai dat seama că nu mergeţi bine şi veţi avea un rezultat negativ!”, a declarat Niculae Bădălău, conform capital.ro.
Senatorul PSD a adus în discuție și scrisorile pe care el și alți membrii de partid le-au susținut. Bădălău consideră că lucrurile se puteau îndrepta dacă se lua în calcul ce scria în respectivele scrisori. „În scrisoarea aceea am scris că ne îndreptăm spre dezastru şi că avem o problemă de percepţie a cetăţenilor faţă de partid. Cetăţenii începuseră să perceapă partidului ca pe o grupare care de fapt se apără pe ei. Că a fost comunicarea, că a fost altceva, ideea e că nu am ştiut să reacţionăm, să luăm măsuri.”, a mai spus Niculae Bădălău.
Bădălău a fost unul dintre colaboratorii lui Dragnea
Nicolae Bădălău îl critică pe Liviu Dragnea și spune că eșecul de la alegerile europarlamentare se datorează în mare parte fostului lider PSD. Sursa foto: hepta.ro

Membrii PSD știu că se îndreaptă spre dezastru sub conducerea lui Liviu Dragnea

„Poate făcea domnul Dragnea pasul în lateral, poate prin presiunea partidului, a Comitetului Executiv, schimbam agenda partidului pentru că agenda partidului era justiţia. Poate câteodată ipocrizia noastră, pentru că vorbeam de votul ăla majoritar în CEx tot timpul, lipsa de păreri, de poziţii. Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii”, a adăugat senatorul PSD.
Niculae Bădălău a mai spus că Liviu Dragnea a lucrat la un program de guvernare ”extrem de valoros pentru România” și nu poate să nu îi recunoască meritele.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!