Life

Ce arată runele pentru România în luna octombrie. Mihai Voropchievici anunță tensiuni și conflicte

27.09.2020 | 17:26
Ce arata runele pentru Romania in luna octombrie Mihai Voropchievici anunta tensiuni si conflicte
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a consultat runele și a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte românii luna viitoare. Renumitul numerolog susține că luna octombrie vine cu agitație, tensiuni și conflicte, runa aflându-se sub imperiul unui adevărat uragan.

De asemenea, cunoscutul astrolog a precizat în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 că runa pentru România de luna viitoare va aduce în prim-plan multe bătălii atât la nivelul țării noastre, cât și în afara granițelor, lucru care ne poate afectat destul de serios.

ADVERTISEMENT

Numerologul vine și cu un sfat în această privință. Mihai Voropchievici este de părere că românii trebuie să rămână calmi, indiferent de situațiile prin care trec. Totul se va rezolva mai devreme sau mai târziu, a mai spus acesta în emisiunea TV.

Ce arată runele lui Mihai Voropchievici în octombrie pe teritoriul țării noastre

„Runa spune că această lună e simbolul uraganului, sunt alegerile și vedem dacă ne-a adus praf în ochi sau bunăstare. 

ADVERTISEMENT

E o lună de bătălie, la nivel de țară putem să mai avem conflicte și cu Uniunea Europeană. 

Dar la final, ne spune «rămâneți calmi, totul se aranjează». E o lună mai agitată, mai tensionată”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, potrivit sursei menționate anterior.

În altă ordine de idei, când vine vorba de zodii, Mihai Voropchievici este de părere că acestea vor avea parte de foarte multe provocări venite din partea Universului.

ADVERTISEMENT

Unele semne zodiacale beneficiază de protecție divină, în timp ce altele se bucură de satisfacții pe toate planurile. Spre exemplu, nativul Berbec și cei născuți în zodia Taur vor reuși să-și consolideze pozițiile la locul de muncă, cât și în sânul familiei.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a mai transmis că nativul Pești va avea o lună de agitație și dispute. Persoanele născute sub acest semn zodiacale vor trece peste apele învolburate ale lui octombrie datorită stilului propriu.

ADVERTISEMENT