ADVERTISEMENT
Life

Ce arată runele pentru România în luna octombrie. Mihai Voropchievici anunță tensiuni și conflicte

Autor: Alexa Serdan | 27.09.2020 | 17:26
Ce arată runele pentru România în luna octombrie. Mihai Voropchievici anunță tensiuni și conflicte
Ce arată runele pentru România în luna octombrie. Mihai Voropchievici anunță tensiuni și conflicte. Sursa foto: captură video Youtube

Mihai Voropchievici a consultat runele și a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte românii luna viitoare. Renumitul numerolog susține că luna octombrie vine cu agitație, tensiuni și conflicte, runa aflându-se sub imperiul unui adevărat uragan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cunoscutul astrolog a precizat în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 că runa pentru România de luna viitoare va aduce în prim-plan multe bătălii atât la nivelul țării noastre, cât și în afara granițelor, lucru care ne poate afectat destul de serios.

Numerologul vine și cu un sfat în această privință. Mihai Voropchievici este de părere că românii trebuie să rămână calmi, indiferent de situațiile prin care trec. Totul se va rezolva mai devreme sau mai târziu, a mai spus acesta în emisiunea TV.

ADVERTISEMENT

Ce arată runele lui Mihai Voropchievici în octombrie pe teritoriul țării noastre

„Runa spune că această lună e simbolul uraganului, sunt alegerile și vedem dacă ne-a adus praf în ochi sau bunăstare. 

E o lună de bătălie, la nivel de țară putem să mai avem conflicte și cu Uniunea Europeană. 

ADVERTISEMENT

Dar la final, ne spune «rămâneți calmi, totul se aranjează». E o lună mai agitată, mai tensionată”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, potrivit sursei menționate anterior.

În altă ordine de idei, când vine vorba de zodii, Mihai Voropchievici este de părere că acestea vor avea parte de foarte multe provocări venite din partea Universului.

ADVERTISEMENT

Unele semne zodiacale beneficiază de protecție divină, în timp ce altele se bucură de satisfacții pe toate planurile. Spre exemplu, nativul Berbec și cei născuți în zodia Taur vor reuși să-și consolideze pozițiile la locul de muncă, cât și în sânul familiei.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a mai transmis că nativul Pești va avea o lună de agitație și dispute. Persoanele născute sub acest semn zodiacale vor trece peste apele învolburate ale lui octombrie datorită stilului propriu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!