Life

Ce are Adela Popescu în geantă. Colegii de la Vorbește lumea au controlat-o în direct: „E intimitatea mea. Ești culmea!”

Ce are Adela Popescu în geantă. Poșeta vedetei a fost supusă la control la Vorbește lumea chiar de către colegii acesteia. Vedeta a trebuit să explice fiecare element pe care îl avea acolo.
06.05.2022 | 11:24
Ce are Adela Popescu in geanta Colegii de la Vorbeste lumea au controlato in direct E intimitatea mea Esti culmea
Ce are Adela Popescu în geantă. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost controlată în geantă de colegii de platou, curioși să vadă ce are, de fapt, vedeta în poșeta cu care umblă zilnic.

Ce are Adela Popescu în geantă. Dezvăluiri în direct la Vorbește lumea

În cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, prezentatorii adresează mereu câte o întrebare publicului. Vineri, aceștia s-au întrebat ce cară oamenii în geantă, astfel că sub lupă a fost pusă și Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a și întârziat la emisiune din cauză că nu își găsea geanta, așa că colegii de platou au vrut să vadă ce conține, de fapt, geanta buclucașă.

Adela Popescu s-a opus acestui demers, dar colegii nu s-au lăsat până nu au arătat ce are vedeta în poșetă. „Hai să vedem ce are Adela Popescu în geantă”, au spus colegii de platou.

ADVERTISEMENT

Vedeta avea o mulțime de lucruri în geanta sa, de la o pereche de ochelari până la mâncare sau un biberon.

Lista lucrurilor pe care le duce în geantă Adela Popescu

Lista completă a lucrurilor pe care le avea în geantă Adela Popescu este următoarea: un toc de ochelari, un sandviș, o carte, un biberon, un măr, o sticlă de apă, biscuiți, tacâmuri, o minge antistres și un cablu de încărcare al telefonului.

ADVERTISEMENT

Vedeta a explicat existența fiecărui lucru în geanta sa, inclusiv cea a tacâmurilor. Prezentatoarea a spus că păstrează tacâmuri în cazul în care mănâncă ceva dintr-o caserolă.

De asemenea, aceasta s-a lăudat când colegii i-au găsit cartea pe care o citește.

„Am o grămadă de lucruri în geantă. Stați, mă! Ce sens are acum să arătăm ce are omul în intimitatea lui?

ADVERTISEMENT

Geanta e intimitatea mea. Ești culmea! Am ce are orice om normal. Toc de ochelari și ochelari, nu știi niciodată când trebuie.

Gata, mă! Dacă scade glicemia în mașină, ți se face rău, mănânci un sandviș în mașină, extraordinar!

Uitați, oameni buni, ce se găsește în geanta Adelei Popescu! Biscuiți. Hai gata, e suficient! Orice om normal are ce are în geantă”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT