Fotbal intern

Ce aşteaptă Dică de la Hagi în CFR-Viitorul! “Te-am ajutat în Liga 2”

Ce aşteaptă Dică de la Hagi în CFR-Viitorul!
Nicolae Dică are încredere în Gică Hagi

Nicolae Dică a vorbit înainte de meciurile din ultima etapă din Liga 1 care pot stabili unde va ajunge titlul. Antrenorul FCSB s-a arătat încrezător înainte de ultima rundă şi speră ca în cele din urmă să aducă un nou titlu pentru roş-albaştri.

“Nimeni nu ne dădea şanse la Craiova, dar am reuşit să câştigăm acolo. I-am văzut pe băieţi săptămâna asta. Toată săptămâna au arătat bine. La fotbal se poate întâmpla orice. Am câştigat campionatul când eram secundul lui Gâlcă. Noi am făcut egal la Iaşi, dar Târgu Mureş a pierdut la Galaţi, cu o echipă retrogradată. Deci se poate întâmpla orice”, a povestit Nicolae Dică, la conferinţa de presă dinaintea ultimei runde.

Dică are încredere în Viitorul: “M-aş bucura ca domnul Hagi să câştige cu CFR”

Dică are încredere că formaţia lui Gică Hagi va face faţă în meciul cu Viitorul: “M-aş bucura ca domnul Hagi să câştige cu CFR. Am petrecut doi ani şi jumătate frumoşi acolo. O jumătate de sezon în Liga 2 şi am promovat cu o echipă foarte tânără, doar eu cu Vâtcă eram jucători cu experienţă în Liga 1”.

Antrenorul lui FCSB a susţinut că la meciul de la Iaşi a trăit cea mai mare dezamăgire şi a dezvăluit că are emoţii înainte de meciul cu Astra. “Cea mai mare dezamăgire, meciul de la Iaşi, pentru că nu am reuşit să îi motivez pe jucători. Normal că am emoţii, e primul meu an ca antrenor principal. Să câştig titlu la debut ar fi o performanţă imensă pentru mine”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri