Nicio categorie

Ce atacuri teroriste plănuieşte ISIS la Campionatul Mondial din Rusia! Preşedintele FIFA, ameninţat! Foto

Autori: Razvan Nicolae, Silviu Ghering | 26.05.2018 | 17:37
ISIS, noi ameninţări înainte de Campionatul Mondial din Rusia

ISIS continuă ameninţările şi plănuiesc mai multe atacuri teroriste în timpul Campionatului Mondial din Rusia. Presa din Anglia anunţă că teroriştii sunt pregătiţi să folosească mai multe dubiţe pentru a aduce teroarea pe străzile oraşelor în care se vor disputa meciuri la turneul final.

Conform The Sun, un grup pro-ISIS a postat o imagine în care apare o dubiţă care este plină cu sânge în partea din faţă a automobilului şi cu numele “Rusia” trecut pe fotografie. Aceştia sugerează că vor folosi mai multe autovehicule de acest gen pentru a produce atacurile teroriste. Un alt poster îi încurajează pe terorişti să folosească arme, cuţite, explozibili şi maşini pentru a produce teroare. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ISIS, noi ameninţări înainte de Campionatul Mondial din Rusia
ISIS, noi ameninţări înainte de Campionatul Mondial din Rusia

Infantino, ameninţat de ISIS înainte de Campionatul Mondial

În plus, acelaşi grup pro-ISIS a mai postat o imagine în care Gianni Infantino, preşedintele FIFA, este ţinut captiv şi urmează să fie executat de un jihadist. Teroriştii nu sunt la primele ameninţări înaintea Campionatului Mondial din Rusia, aceştia anunţând că Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar se numără printre ţinte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!