Life

Ce au aflat părinții Andreei Esca abia acum. Secretul păstrat de vedetă

Cunoscuta prezentatoare a fost invitată într-o emisiune Tv în care a povestit lucruri inedite din adolescență. Părinții Andreei Esca au aflat în direct cel mai mare secret al vedetei.
27.01.2022 | 23:36
Ce au aflat parintii Andreei Esca abia acum Secretul pastrat de vedeta
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Andreea Esca a povestit mai multe întâmplări din adolescență.

A avut însă mereu grijă să păstreze bine un secret.

Într-o emisiune Tv, aceasta a recunoscut că a fost o tânără destul de rebelă și a făcut o mulțime de năzbâtii, de care părinții ei au aflat abia acum.

Ce au aflat părinții Andreei Esca abia acum. Secretul păstrat de vedetă

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare. Atunci când se află la pupitrul știrilor este mereu elegantă, serioasă și impunătoare. În adolescență, lucrurile nu stăteau deloc la fel.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că a avut mereu o fire rebelă și a făcut o mulțime de lucruri pe care s-a străduit să le ascundă părinților săi, pentru că se temea că ar fi putut să fie pedepsită.

“Cred că aveam vreo 30 și ceva de ani când i-am mărturisit mamei că luam mașina și când mă întorceam o puneam perfect, să nu se vadă că am luat-o. Eram rebelă.

ADVERTISEMENT

Mama și tata mi-au zis că și-au dat seama, pentru că nu puneam și benzină”, a declarat Andreea Esca în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro Tv.

Andreea Esca
Andreea Esca în adolescență

 

Cunoscuta prezentatoare încerca mereu să găsească soluții ingenioase pentru a rezolva problemele pe care le avea. Aceasta și-a amintit cum a reușit să plătească o factură uriașă, și a subliniat că nu le-a mărturisit niciodată părinților săi adevărul.

ADVERTISEMENT

“Odată am vorbit atât de mult la telefon, că a venit nota foarte, foarte mare. M-am gândit că nu o să fie bine deloc cu ai mei, atunci era un alt tip de parenting.

Am plecat prin liceu și am făcut o chetă, ca să pot să îmi plătesc telefonul. Doar i-am luat, nu i-am dat înapoi. Ai mei află chiar acum.

ADVERTISEMENT

Țin minte că aveam o cabină telefonică, una albastră, vizavi de casă. Stăteam în fața ei și ceream un leu sau 25 de bani, numai ca să dau telefon.”, a spus Andreea Esca în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro Tv. 

Andreea Esca
Andreea Esca

 

Andreea Esca nu s-a schimbat foarte mult din adolescență, păstrându-și același aer tineresc. A devenit cunoscută în momentul în care a început să prezinte știrile Pro Tv, pe 1 decembrie 1995.  Deschidea la acel moment emisia postului care a devenit cel mai popular din România. Prezentatoarea a debutat în presă în anii ’90 la SOTI TV.

ADVERTISEMENT
Tags: