Fotbal international

Ce au căutat Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf în Dubai? Își pregătesc cei doi revenirea?

30.11.2018 | 08:29
Ce au cautat Dan Petrescu si Laurentiu Reghecampf in Dubai Isi pregatesc cei doi revenirea

Ce au căutat Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf în Dubai – a fost întrebarea tuturor specialiștilor din fotbal, care, inițial, au spus că este vorba de o eventuală negociere cu echipe din Golf. Au fost contraziși însă de impresarul Anamaria Prodan care a elucidat misterul printr-o postare pe o rețea de socializare. Astfel, cei doi antrenori au sărbătorit în avans Ziua Naţională a României chiar în Dubai acolo unde au fost invitați de consulul Nicoleta Teodorovici.

Petrescu şi Reghecampf au onorat invitația alături de soţii la evenimentul organizat în Dubai cu ocazia Zilei Naţionale a României. “Ziua Naţională a României la Dubai 2019 alături de doamna consul Nicoleta Teodorovici”, a notat și Anamaria Reghecampf, pe Instagram.

Ce au căutat Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf în Dubai (2) Poza de pe insta
Mesajul și fotografia postate de Anamaria Prodan pe Instagram

Ce au căutat Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf în Dubai?

Cei doi tehnicieni nu traveresează chiar cea mai bună perioadă din carieră. Astfel, Laurențiu Reghecampf tocmai a fost demis de arabii de la Al Wahda în timp ce Dan Petrescu este și el la un pas să rămână fără loc de muncă. Chinezii de la Guizhou Zicheng, formație pe care românul nu a reuşit să o salveze de la retrogradare caută o soluție pentru a scăpa de salariul uriaș pe care îl are fostul tehnician al campioanei CFR Cluj.
Nu s-a terminat deloc bine aventura lui Reghecampf la Al Wahda. Dacă șeicii au preferat să fie mai reținuți în declarații, ziariștii din zonă l-au taxat rău de tot pe antrenorul român. “Nu s-a obtinut nicio victorie in ultimele cinci etape, echipa a avut o prestatie jalnica in aparare si a incasat 22 de goluri in primele 10 etape, antrenorul a folosit jucatori in functie de numele acestora, nu de randamentul de la antrenamente si de forma acestora si a fost incapabil sa gaseasca solutii pentru a scoate echipa din impas”au scris jurnaliștii arabi despre fostul antrenor al FCSB-ului.
* 2 titluri a câștigat Laurențiu Reghecampf cu FCSB ca antrenor