News

Ce au decis judecătorii în cazul ieșeanului înșelat de soție cu preotul din sat. Bărbatul e acuzat de șantaj și violență în familie

Soțul femeii din Iași, care a avut o aventură cu preotul din sat, a contestat măsura arestului preventiv pe care l-a primit la sfârșitul lunii trecute. Zilele trecute, judecătorii au luat o decizie.
23.08.2022 | 14:29
Ce au decis judecatorii in cazul ieseanului inselat de sotie cu preotul din sat Barbatul e acuzat de santaj si violenta in familie
Soțul femeii care a avut o aventură cu preotul din Iași a ajuns după gratii / Colaj foto: Fanatik, Sursă foto: Facebook Alexandra Scrijan
ADVERTISEMENT

Gherghe Scrijan, ieșeanul acuzat de șantaj și violență în familie după ce și-a prins soția înșelându-l cu preotul din sat, își va petrece următoarea perioadă în spatele gratiilor. Judecătorii ieșeni au reconfirmat măsurile preventive luate împotriva bărbatului, după care au respins contestația acestuia.

Soțul femeii care a avut o aventură cu preotul din Iași rămâne în spatele gratiilor

Bărbatul este nevoit să rămână după gratii în perioada următoare, în ciuda faptului că s-a împăcat cu soția lui, iar aceasta îl așteaptă acasă. El are antecedente penale, însă anul trecut a fost reabilitat printr-o sentință definitivă.

ADVERTISEMENT

Scrijan a fost trimis în judecată în stare de arest, după ce i-a solicitat preotului din Scobâlțeni o sumă mare de bani pentru a nu face public faptul că acesta a avut o aventură cu soția lui, în perioada în care el a fost plecat din țară. O astfel de dezvăluire i-ar fi afectat căsnicia și cariera, l-ar fi amenințat Gheorghe pe amantul soției lui, Alexandra.

Gheorghe și-a agresat soția și i-a cerut bani preotului

Înainte de șantaj, bărbatul i-a aplicat o corecție fizică tinerei sale consoarte și a încuiat-o câteva ore în mașină.

ADVERTISEMENT

”Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim, știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, i-ar fi spus acesta preotului, conform informațiilor apărute în presa ieșeană.

Cea care a sesizat poliția a fost tot femeia, care a și cerut un ordin de protecție împotriva soțului agresiv. Timp de 6 luni, bărbatul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de propria soție și nici de copilul minor pe care-l au împreună. De asemenea, Gheorghe nu are voie să mai ia legătura telefonic cu Alexandra.

ADVERTISEMENT

Alexandra a solicitat revocarea ordinului de protecție și îl așteaptă acasă pe soțul ei

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, acum câteva zile. FANATIK a relatat că Alexandra a luat decizia să ceară în instanță revocarea ordinului de protecție, la câteva zile după ce aceasta a părăsit adăpostul DGASPC și a revenit la casa din Scobâlțeni, jud. Iași.

Cel mai probabil, ea va renunța și la plângerea de violență în familie, lucru care ar putea duce la încetarea procesului penal împotriva lui Scrijan.

ADVERTISEMENT

Aventura cu preotul a început la spovedanie

Alexandra Scrijan pare hotărâtă să se împace cu soțul ei, după aventura pe care a avut-o n urmă cu câteva luni. Ea a recunoscut că a avut o relație cu preotul din Scobâlțeni, care a început chiar în timpul spovedaniei.

”Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place.

Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a povestit Alexandra în bzi.ro.

Preotul va fi citat în proces, pentru a povesti cum a fost șantajat

În timp ce soțul încornorat a ajuns în arest, preotul a rămas în continuare în sat și slujește la biserica din Scobâlțeni. El are 46 de ani, e căsătorit cu un cadru didactic din Podu Iloaiei, alături de care are 4 copii.

El apare ca parte vătămată în procesul în care va fi judecat soțul enoriașei cu care a avut o relație și va fi chemat de judecătorii ieșeni să povestească în ce context a fost supus la șantaj de către inculpat.

ADVERTISEMENT
Tags: