Life

Ce au decis magistrații pentru copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău: „Îmi fac o cruce”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. Magistrații au decis, iar cei doi copii vor rămâne să locuiască cu mama lor.
18.11.2022 | 11:12
Ce au decis magistratii pentru copiii Claudiei Patrascanu si ai lui Gabi Badalau  Imi fac o cruce
Copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău vor locui cu mama lor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După trei ani de procese, războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, cel puțin cel dus în instanță, a luat sfârșit. Au divorțat oficial în urmă cu aproximativ o lună, iar acum magistrații au decis în privința custodiei celor doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas.

Magistrații au decis în cazul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău. Unde vor rămâne copiii celor doi după divorț

Claudia Pătrășcanu poate răsufla în sfârșit ușurată. Trei ani a durat până ea și Gabi Bădălău au divorțat oficial, iar artista a mărturisit că în tot acest timp a cheltuit o adevărată avere pe procese.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ o lună a devenit o femeie liberă și în acte. Atunci și-a recăpătat numele, dar mai avea de trecut încă un hop în privința custodiei copiilor.

În această perioadă, cântăreața și Gabi Bădălău au așteptat decizia autorităților în ceea ce privește domiciliului celor mici, însă nu în liniște. Ei și-au adus unul altuia mai multe acuzații, iar actualul iubit al Biancăi Drăgușanu i-a propus chiar să se mute înapoi în Capitală, fiind dispus să-i achite o locuință și școala băieților, doar pentru a-i avea aproape.

ADVERTISEMENT

Vineri, 18 noiembrie 2022, magistrații au decis. Nicolas și Gabriel vor rămâne cu mama lor. Gabi Bădălău are dreptul să-i viziteze și, de altfel, trebuie să plătească și o pensie alimentară.

„Simt că m-am liniștit în totalitate. Sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu atât”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars imediat după aflarea veștii.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat Claudia Pătrășcanu că magistrații i-au încredințat copiii

Claudia Pătrășcanu a primit încă de la prima oră a dimineții vestea că Nicolas și Gabriel vor locui cu ea, iar artista a mărturisit că este ușurată și fericită.

„M-am trezit foarte devreme, că i-am pregătit pe cei mici. Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. Nu am cuvinte, vreau să-mi iau copiii în brațe. Abia aștept să-i iau de la școală”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că, inițial, s-a temut că fostul său soț ar putea reuși, prin diferite metode, să-i ia copiii, dar ulterior s-a convins că acest lucru nu este posibil.

„Acum, vorbind cu maturitate, era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni. A fost acest război creat.

Eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Eu zic că întotdeauna binele învinge răul și cred că Dumnezeu n-ar fi permis acest lucru. Îmi fac o cruce mare. Sunt în fața bisericii”, a afirmat artista.

Totodată, de când au primit decizia magistraților, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au vorbit. Omul de afaceri a vrut să știe la ce oră poate merge să-i ia pe cei mici pentru a petrece weekendul împreună.

„Urmează să vină să-i ia pe cei mici și, cumva, m-a întrebat la ce oră și i-am răspuns că trebuie să-i ia de la tenis”, a concluzionat Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT