News

Ce au descoperit anchetatorii în telefonul Luizei Melencu! S-a aflat abia acum

26.08.2019 | 17:01
Ce au descoperit anchetatorii în telefonul Luizei Melencu! S-a aflat abia acum
Ies la iveală noi detalii în cazul dispariției Luizei Melencu. Sursa foto: Facebook

Ies la iveală noi detalii în cazul crimelor de la Caracal, care au șocat și revoltat în egală măsură întreaga opinie publică. Anchetatorii au făcut publice o serie de informații de ultimă oră în privința dispariției Luizei Melencu, tânâra de 19 ani care a fost răpită, violată și probabil ucisă de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din oraș.

Ultima localizare a telefonului Luizei le dă bătăi de cap anchetatorilor

S-au scurs mai bine de cinci săptămâni de criminaliștii de la structura centrală a DIICOT au pășit pentru prima dată în locuința criminalului, caracterizată drept o veritabilă fortăreață a groazei. În tot acest timp, oamenii legii au răscolit fiecare colț din curtea și casa monstrului, în speranța descoperirii unor probe relevante pentru anchetă.

Potrivit unor surse confidențiale citate de Antena 3, ultima localizare a telefonului Luizei a fost Releul Dioști. De remarcat este faptul că familia tinerei locuiește în comuna Dioști, satul doljean Radomir, însă releul respectiv nu bate spre adresa acesteia, ci spre Caracal. În plus, ultima localizare a telefonului fetei apare la data de 14 aprilie, chiar ziua în care a dispărut, cu bătaie înspre Caracal, ceea ce poate însemna că mobilul a fost închis sau aruncat de criminalul Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu, tânăra dispărută de patru luni. Sursa foto: Facebook
Luiza Melencu, tânăra dispărută de patru luni. Sursa foto: Facebook

Alexandra și Luiza sunt căutate în Italia de Interpol

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă criminalului din Caracal, a dezvăluit că atât nepoata sa, cât și Luiza Melencu sunt căutate în Italia de Interpol, oamenii legii având mai multe piste în acest sens.

Există mai multe piste pe care lucrează Interpol. Dincă nu a recunoscut că a trimis femei la muncă în Italia. Sunt mai multe piste cu privire la complicii lui Dincă. Rețeaua începe să se contureze. Activitatea infracțională a grupului datează cel puțin din 2005”,a  declarat Cumpănașu, precizând că poliția italiană nu pare dispusă să coopereze.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri