News

Ce au descoperit medicii legiști în cazul dublei crime de la Iași. Noi detalii din anchetă

Continua ancheta în cazul uciderii celor doi tineri studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Medicii legiști au prezentat informații noi.
12.12.2021 | 16:16
Ce au descoperit medicii legisti in cazul dublei crime de la Iasi Noi detalii din ancheta
Ce au descoperit medicii legiști în cazul dublei crime de la Iași. Sursă foto: Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

Crima celor doi tineri din Iași a șocat întreaga țară. Medicii legiști au oferit noi detalii despre acest episod grotesc.

O dublă crimă a fost descoperită în noaptea de 10 spre 11 decembrie într-o vilă din cartierul Moara de Vânt. Doi studenți au fost uciși, apoi trupurile le-au fost arse.

ADVERTISEMENT

Medicii legiști din Iași au dezvăluit brutalitatea acțiunilor care au dus la decesul celor două persoane.

Noi detalii din anchetă în cazul dublei crime de la Iași. ”Moartea tinerei a fost violentă”

Vineri seara, polițiștii au făcut o descoperire șocantă, după ce părinții unui student marocan au anunțat autoritățile că nu reușesc să ia legătura cu acesta.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii s-au deplasat la locuința unde tânărul locuia alături de iubita sa și au găsit trupurile acestora neînsuflețite, pline de zeci de lovituri de cuțit.

”Moartea tinerei a fost violentă și s-a datorat insuficenței cardio-respiratorii acute, consecința unor multiple plăgi înțepat, tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, antebraț stâng și drept.

ADVERTISEMENT

Moartea tânărului a fost, de asemena, violentă, consecința mai multor plăgi înțepat, tăiate.

Acestea se identifică la nivelul hemifacial stâng,  regiuniii cervicale, hemitoracelui stâng, antebrațului stâng, mâinii și pumnului drept”, au relatat medicii legiști din Iași, conform Bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Studentul marocan ucis avea de 25 de ani și era student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Cealaltă victimă era iubita acestuia și avea vârsta de 23 de ani.

”Descoperirea a fost făcută de organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles.

Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Doi suspecți, tot studenți, au fost ridicați din campusul “Tudor Vladimirescu” și au fost audiați, conform ziaruldeiași.

ADVERTISEMENT
Tags: