Fotbal intern

Ce au făcut adversarele României U21 în ultimele amicale înainte de EURO 2019! Rezultate slabe şi prestaţii modeste! Ce jucători au folosit. Video

27.03.2019 | 11:46
Ce au facut adversarele Romaniei U21 in ultimele amicale inainte de EURO 2019 Rezultate slabe si prestatii modeste Ce jucatori au folosit Video

Adversarele României au fost implicate în meciuri amicale în pauza internaţională şi şi-au testat forţele cu două luni înainte de EURO 2019. Selecţionata antrenată de Mirel Rădoi a jucat, la rândul ei, două meciuri de pregătire, cu Spania U21 şi Danemarca U21, iar tricolorii au obţinut o victorie, împotriva nordicilor, scor 1-0. În primul amical, jucat la Granada, România U21 a fost învinsă de Spania U21, scor 0-1.

Ce au făcut adversarele României U21 în ultimele amicale înainte de EURO 2019. Anglia U21, înfrângere după 20 de meciuri

Anglia U21 este unul dintre adversarii redutabili ai României U21 din Grupa C de la Campionatul European de tineret din 2019. Selecţionata antrenată de Aidy Boothroyd a remizat cu Polonia U21, scor 1-1, şi a fost învinsă de Germania U21, scor 1-2. Jurnaliştii au lăudat prestaţia jucătorilor, chiar dacă englezii au suferit prima înfrângere după 20 de meciuri. Nemţii au obţinut victoria prin golul marcat de Felix Uduokhai în minutul 90+1.

Phil Foden a fost remarcatul lui Aidy Boothroyd după Anglia U21 – Germania U21 1-2, însă selecţionerul englezilor a avut cuvinte de laudă şi pentru Dominic Solanke. “Suntem dezamăgiţi pentru că ne dorim să câştigăm fiecare meci. A fost un test bun. Phil Foden a jucat excepţional şi m-am bucurat să-l văd pe Dominic Solanke din nou pe lista marcatorilor. Cu cât va juca mai mult cu noi, cu atât va deveni mai bun”, a declarat Aidy Boothroyd.

Franţa U21,  fără victorie în cele două amicale

Franţa U21 a jucat două meciuri amicale în pauza internaţională, însă selecţionata antrenată de Sylvain Ripoll a dezamăgit. În partida de pregătire cu Germania U21, francezii au obţinut o remiză, scor 2-2, după ce nemţii au condus la pauză cu 2-0. Al doilea amical al “Les Espoirs” a însemnat o înfrângere cu Danemarca U21, scor 0-1.

Sylvain Ripoll s-a bazat, cu mici excepţii, pe jucătorii care au dus greul în preliminarii, dar la finalul meciului cu Danemarca U21 s-a declarat dezamăgit de prestaţia fotbaliştilor. “Am primit un avertisment cu ocazia acestor meciuri. Nu am cum să fiu mulţumit de ceea ce am văzut. Lista este deschisă pentru jucători, se pot întâmpla multe în următoarele două luni”, a declarat Sylvain Ripoll.

Croaţia U21, remiză notabilă cu Italia

Croaţia U21 este cel mai accesibil adversar al României U21 în Grupa C de la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino. În primul meci amical din această perioadă, Nenad Gracan a chemat jucătorii care vor fi eligibili pentru preliminariile EURO 2021, iar croaţii au fost umiliţi de Elveţia U21, scor 1-4. Pentru partida cu Italia U21, selecţionerul naţionalei de tineret a Croaţiei i-a convocat pe fotbaliştii pe care se va baza la turneul final, iar lucrurile au stat diferit. Croaţia U21 a obţinut o remiză, scor 2-2, la Frosinone, adversarii tricolorilor obţinând egalul după ce italienii au condus la pauză cu 2-0.

“A fost un meci dificil, dar sunt mulţumit cu rezultatul obţinut. Unii jucători m-au mulţumit, dar există şi câteva excepţii. După pauză am jucat mult mai bine, iar această remiză ne dă încredere pentru viitor. Mă bucur că am arătat că putem să revenim şi să luptăm pentru fiecare minge”, a declarat Nenad Gracan.

Ce jucători importanţi au folosit adversarii României U21 în ultimele amicale

Anglia U21: Kyle Walker-Peters (Tottenham Hotspur), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace), Phil Foden (Manchester City), Tammy Abraham (Aston Villa), Dominic Solanke (Bournemouth)

Franţa U21: Abdou Diallo (Borussia Dortmund), Lucas Tousart (Lyon), Houssem Aouar (Lyon), Matteo Guendouzi (Arsenal), Moussa Dembele (Lyon)

Croaţia U21: Nikola Katic (Rangers), Toma Basic (Bordeaux), Ivan Sunjic (Dinamo Zagreb), Alen Halilovic (Standard Liege)

Tags: