Life

Ce au făcut Ela și Petrică de la Mireasa imediat după Crăciun. Scandal în mediul online: “Nu este pentru toți aceeași regulă?”

Petrică și Ela, câștigătorii emisiunii Mireasa, au stârnit un adevărat scandal în mediul online. Tinerii au fost nași imediat după Crăciun, iar fanii au reacționat.
29.12.2021 | 15:37
Ce au facut Ela si Petrica de la Mireasa imediat dupa Craciun Scandal in mediul online Nu este pentru toti aceeasi regula
Ce au făcut Ela și Petrică de la Mireasă imediat după Crăciun. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ela și Petrică au mers în Maramureș pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Cu această ocazie au fost și nașii fratelui fostului concurent de la Mireasa.

Tinerii au postat mai multe fotografii, dar fanii au reacționat imediat. Mulți le-au transmis că au încălcat tradiția, pentru că în această perioadă nu se organizează nunți.

Ce au făcut Ela și Petrică de la Mireasa imediat după Crăciun. Scandal în mediul online: “Nu este pentru toți aceeași regulă?”

Câștigătorii celui de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial Mireasa s-au trezit în mijlocul unui adevărat scandal. Tinerii au petrecut sărbătorile de iarnă în Maramureș. Petrică și-a dus soția acasă pentru a primi și binecuvântarea părinților, iar cu această ocazie au participat la un alt eveniment.

ADVERTISEMENT

Au fost nașii lui Vasile, fratele fostului concurent. Tinerii au fost extrem de bucuroși și au postat mai multe fotografii din biserică, dar și de la petrecere.

Cei mai mulți fani s-au bucurat și i-au felicitat, dar unii au fost furioși. Le-au transmis că în această perioadă nu se organizează nunți sau botezuri. În plus, Ela și Petrică nu s-au cununat încă la biserică.

ADVERTISEMENT

“Măi, măi, măi cum se face oare ??? Nu este pentru toți aceeași regulă??? Sau la voi la Maramu așa este??? Eu personal am întrebat și preotul mi-a spus că nu se poate cununa și nici boteza (daca ai intenții să te căsătorești cu acea persoană) dacă nu ai cununia religioasă pentru că deveniți rude!!! ceea ce e și LOGIC …”

“În calendarul bisericesc scrie clar că nu se fac nunți.”

“Pe ce motiv s-a dat dezlegare? Spuneți-ne și nouă muritorilor de rând… și nași necununați și nunta un ziua de Crăciun.”, au fost câteva dintre mesajele postate de internauți.

ADVERTISEMENT

Petrică le-a explicat imediat tot ce s-a întâmplat celor care l-au criticat.

“Dragilor, nu vă faceți griji, pentru că noi am vorbit cu preotul și este totul în regulă, nu făceam asta de capul nostru! Cei care aveți dubii informați-vă mai întâi și apoi să vă dați cu presupusul. Seară faină tuturor”, a fost răspunsul fostului concurent de la Mireasa.

După slujba de la biserică a avut loc și o petrecere la un restaurant.