Life

Ce au făcut Elena Marin și Alin Sălăjean la Survivor România. Chiar logodnicul concurentei a dat-o de gol

Elena Marin și Alin Sălăjean au făcut un gest care l-a impresionat pe logodnicul Faimoasei.
01.07.2021 | 21:55
Ce au facut Elena Marin si Alin Salajean la Survivor Romania Chiar logodnicul concurentei a dato de gol
Ce au făcut Elena Marin și Alin Sălăjean la Survivor România. Chiar logodnicul concurentei a dat-o de gol. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Logodnicul Elenei Marin, Andrei, a susținut-o încă de la început pe Faimoasă și speră ca aceasta să ajungă în marea finală. Acesta a fost invitat la o emisiune Tv și a remarcat un detaliu emoționant.

Andrei a declarat că gesturile de iubire făcute de Elena pentru el în Republica Dominicană l-au impresionat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Ce au făcut Elena Marin și Alin Sălăjean la Survivor România

Andrei abia așteaptă să-și întâlnească iubita pe care nu a mai văzut-o de luni bune. Logodnicul Faimoasei este convins că Elena Marin va reuși să ajungă în marea finală Survivor România 2021. 

Andrei a remarcat însă un detaliu care l-a impresionat.

“Cel mai frumos semn este ca Elena si Alin Sălăjean au fost singurii care nu au renunțat la verighetă”, a spus Andrei la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Logodnicul concurentei a declarat că gesturile de iubire pe care aceasta le-a făcut pentru el pe parcursul emisiunii contează extrem de mult.

“Faptul că mai face uneori o inimioară este cele mai important pentru mine. Număr secundele, nu mai am răbdare, abia aștept să se termine. Deznodământul nu este cel mai important, ci experiența prin care au trecut toți și nu are pereche. Doar cei ce au fost acolo pot întelege ce înseamna cu adevărat Survivor.

ADVERTISEMENT

Eu i-am spus Elenei, și asta va confirma și ea, din prima discuție că ea va ajunge în finală deoarce știam cum se antrenează, care e condiția ei fizica si faptul că rezistă foarte bine la foame”, a mai spus logodnicul Elenei Marin.

Logodnicul Elenei Marin a mai spus că după ultimele apariții pe care le-a avut a început să aibă “dușmani” în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Eu si familia Elenei am decis sa o reprezint doar eu in ultimul timp. Ultimele apariții mi-au adus și câteva zeci de luptători care mă vor aștepta la aeroport.

Ce se întâmplă pe internet ar trebui sa fie ilegal. Oamenii înjură, jignesc, fără să răspundă, fără să plătească, e inuman”, a mai declarat Andrei, în platoul emisiunii Teo Show.

Elena și Andrei s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani. La acea vreme lucrau amândoi în același trust.

ADVERTISEMENT
Tags: