Foto. S-a întâmplat în Ekstraklasa din Polonia. Păpuşi gonflabile în loc de fani!

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
08/04/2018, 17:08
Foto. S-a întâmplat în Ekstraklasa din Polonia. Păpuşi gonflabile în loc de fani! GALERIE FOTO

În prima divizie din Polonia, denumită Ekstraklasa, a avut loc în weekend ultima etapă din sezonul regular. S-au stabilit cele opt echipe care vor evolua în play-off şi cele opt care vor lupta pentru evitarea retrogradării. Unul dintre cele mai importante meciuri s-a jucat la Gdansk. Echipa locală Lechia, de obicei o formaţie care accede între primele opt, are un sezon dezastruos şi obiectivul a devenit salvarea de la retrogradare.

Lechia a jucat pe teren propriu în ultima etapă împotriva unei rivale regionale, Arka Gdynia, care de această dată a inversat rolurile, pentru că din echipă care nu vrea mai mult decât să rămână în Ekstraklasa, se afla în faţa unei mari performanţe, calificarea în play-off. Însă visurile s-au năruit la capătul unui meci de coşmar pentru Arka, învinsă cu scorul de 4-2. A contat într-o bună măsură şi faptul că oaspeţii nu au avut nici un suporter în tribune.

Jucătorii de la Arka au crezut iniţial că sunt fani adevăraţi în tribune

De obicei, Arka este însoţită de cel puţin o sută sau două de fani, dar necazul este că aceştia sunt prea vulcanici în manifestarea lor, drept pentru care au primit interdicţie de deplasare la acest meci atât de important pentru echipa lor. În Polonia se ştie că atunci când joacă Lechia cu Arka trebuie luate măsuri speciale de securitate, pentru că suporterii nu se agrează între ei.

Şi cum de această dată Arka nu a avut nici un fan prezent fizic pe stadion suporterii Lechiei au avut o idee incredibilă. Au cumpărat mai multe păpuşi gonflabile (şi preţul uneia nu e deloc o joacă), le-au îmbrăcat cu tricouri ale celor de la Arka şi le-au aşezat pe scaune în sectorul rezervat echipelor vizitatoare.  Pe moment, jucătorii oaspeţi au făcut ochii mari când au văzut culorile lor în tribune, având nevoie de câteva secunde pentru a înţelege gluma.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×