Fotbal intern

Ce au făcut “greii” din lotul FCSB-ului în timpul amicalului cu CS Cornu

21.06.2018 | 20:12
Ce au facut greii din lotul FCSBului in timpul amicalului cu CS Cornu

FANATIK.RO a aflat ce au făcut jucătorii de bază din lotul FCSB-ului în timpul amicalului cu CS Cornu, scor 4-1! Roş-albaştrii s-au duelat cu formaţia din Liga 4 în stagiu de pregătire din Braşov, acolo unde vor sta până pe 28 iunie, iar Nicolae Dică a decis să nu se bazeze pe jucătorii care au ajuns mai târziu în cantonament.

Mihai Bălaşa, Dennis Man, Daniel Benzar, Romario Benzar, Constantin Budescu, Dragoş Nedelcu, Kamer Qaka, Harlem Gnohere şi Antonio Jakolis au ajuns marţi în stagiul de pregătire al FCSB-ului din Braşov, iar aceştia nu au fost folosiţi în amicalul cu CS Cornu. Nicolae Dică a decis să se bazeze pe juniorii aduşi de la echipa a 2-a, iar “greii” din lotul FCSB-ului au fost trimişi în sala de forţă pentru a se antrena.

“Greii” din lotul FCSB-ului s-au antrenat separat în timpul amicalului cu CS Cronu

Dintre cei nouă jucători care au ajuns mai târziu în cantonamentul FCSB-ului, Harlem Gnohere, golgheterul vicecampioanei României din sezonul 2017-2018, nu o să fie apt 100% nici la începutul noului an. Francezul a fost operat de hernie inghinală în Anglia.

Nicolae Dică a schimbat sistemul

Nicolae Dică a profitat de meciul amical pe care FCSB-ul l-a disputat cu CS Cornu şi a schimbat sistemul de joc, dorinţă pe care şi-a exprimat-o încă de la finalul sezonului 2017-2018. Astfel, deşi “roş-albaştrii” au jucat anul trecut 1-4-2-3-1, cu formaţia din Liga 4 au fost aşezaţi în 1-4-3-3.

Fază de joc din meciul amical FCSB - Cornu.
Jucătorii de bază din lotul FCSB-ului au fost trimişi să se antreneze separat în timp ce coechipierii lor jucau amicalul cu CS Cornu.

Lotul FCSB-ului pentru stagiul de pregătire din Braşov: Bălgrădean, Andrei Vlad, Răzvan Ducan (portari) – Pintilii, Moruțan, Robert Ion (U19), Ovidiu Popescu, Florinel Coman, Florin Tănase, Cană (U19), Băciuț (U19), Cristi Dumitru (U19), Găman, Daniel Toma (U19), Momcilovic, Planic, Morais, Bălgrădean, Ianis Stoica, Lucian Filip, Bălașa, Man, Daniel Benzar, Romario Benzar, Budescu, Nedelcu, Qaka, Jakolis și Gnohere.

Cantonamente FCSB din vara anului 2018:

15-28 iunie, Braşov

1-14 iulie, Apeldoorn

Programul meciurilor amicale:

– 4 IULIE – FCSB – CLUB BRUGGE KV – 19:00 – GARDEREN
– 7 IULIE – FCSB – AFC AJAX – 20:00 – HATTEM
– 9 IULIE – FCSB – PAOK FC – 20:00 – WWNA
– 13 IULIE – FCSB – AL GHARAFA SC – 19:00 – WWNA

Sursă foto:gsp